Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O32t84t23o 58Č32e49r80n72ý

16. 10. 2014 20:39

Můžete mi, autorko, dát odkaz na mezinárodní protesty, když "ruští vojáci opravovali železniční koleje do Abcházie?" 

Ještě bych kolegy diskutující upozornil na velmi výživnou konverzaci autorky se mnou v předešlém článku. Paní autorka mi připadá, že komunikuje z emigrace na Marsu. Nebo alespoň z jiného světadílu. Nějak jí ani nejde sestavit větu tak nějak po "česku". Asi bude správnější moje úvaha, že k nám vysílá z nějakého centra think tanku, kde mají svojí velmi čitelnou představu o tom, jak se dělá hodnotná propaganda v Česku. Styl psaní zpráv a náplň na to ukazuje. Dál to nechám na úvaze ostatním.

3 0
možnosti
AK

S odkazy pracuji málokdy, takže si přečtěte české deníky z té doby, nějakou zprávu OSBE, prohlášení gen. tajemníka NATO, prohlášení EU - hledejte pane Černý , a najdete.

0 2
možnosti
JS

Začínám mít obavy, aby aktivity této dámy neskončily jako ve Žďáru.

3 0
možnosti
MC

To se nám ty konspirační teorie pěkně vytvářejí, když je ochoten tomu někdo věřit...;-D

2 2
možnosti
VK

Ze stylu vyjadřování této paní bych usuzoval, že absolvovala VUML nebo případně pokračovací kurz s politické ekonomie pro traktoristy.

4 1
možnosti
SN

:-)   Vojto i Michale, omlouvám se! patří +  R^R^

2 0
možnosti
PP

paní Kostlánová je holt taková naše slepička, vyzobává si porůznu malé drobky jak se ji to hodí a pak z nich skládá denní menu... ach jo;-(

Tak pro začátek alespoň nějaký úvod do problematiky: http://cs.wikipedia.org/wiki/Gruz%C3%ADnsko-abch%C3%A1zsk%C3%BD_konflikt

"Svou roli zde zaujímá především dlouhodobá vzájemná nevraživost mezi těmito dvěma národy, často zbytečně vyhrocená různými nacionalistickými skupinami. Celý tento konflikt se týkal především snahy Abchazů vytvořit vlastní stát, zatímco Gruzínci chtěli národní stát, ve kterém by národnostní menšiny měly jen velmi omezenou samosprávu."

3 0
možnosti
PP

protože stejně spousta lidí ani pořádně neví, kde nějaká Abcházie vůbec leží, kromě toho, že to bude "asi někde na Kavkaze";-) a možná taky "podívám se na google", nemá cenu rozpitvávat vleklý konflikt nějakými detaily a zkratkami jako MOW, JO, MS, gruzínské jména stejně nikomu na začátek nic neřeknou, jestli Saakashvili nebo Popichimusvihli je pro začátek úplně jedno a stejně by to věci jenom komplikovalo. Kdo má zájem, mrkněte (je to docela paradox koukat na ČSR když se bavíme o Gruzii, ale logiku to má) nejdřív na dokument o vzniku Československa

http://www.stream.cz/narodsobe/10001714-vznik-ceskoslovenska

jenom nejdřív zapomeňte hodně věcí co jste se učili ve škole, protože paní učitelka to měla nalajnované shora a učila zase jenom to, co ji bylo řečeno aby říkala ;) V dokumentu o vzniku ČSR si všímejte informací jako a) teritoriální integrita (tj. historické území) versus aktuální národnostní složení obyvatelstva, b) loajalita různých národů na našem území k nově vytvářené ČSR, c) autonomie versus vytvoření nového státu.

ps: velká zkratka - Za politiku Rusů k ostatním okolním národům by ty národy nejraději zakroutili Rusům krkem, jenomže ono to není tak úplně jednosměrné a Gruzínci vůči Abcházii taky nemají svědomí zrovna čisté.

2 0
možnosti
JH

J73a34n 93H67a25v12l16i75n73a

16. 10. 2014 15:57

takze zdroje opet nikde......je opravdu s podivem, ze u Fojtika to tak vadilo a tyhle ty manipulace (lzi) zde prochazeji bez povsimnuti adminu

8 0
možnosti
JC

Tak tohle je mi také záhadou. I když ...

Holt, když dva dělají totéž, není to totéž, jak je vidět. I tady.

1 0
možnosti
JU

J75a97n 81U54l50r98i80c94h

16. 10. 2014 15:53

Zde mate odkaz na BBC clanek o tom kdo zacal valku, je tam odkaz i na stazeni cele zpravy.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8281990.stm

Ostrelovat spici mesto z tezkych zbrani, opravdu neni adekvatni reakce na Ruske provokace.

0 0
možnosti
LS

cituji:"Franciszek Gagor byl zavražděn 10.4.010  spolu s Lechem Kaczynským a dalšími ve vládním speciálu ve Smolensku"

Dal uz cist opravdu nemusim ... :-P

6 0
možnosti
JC

Pan Fojtík zdaleka takto příšerně nepsal, a byl za to potrestán. Tady ale prochází tolik lží a polopravd ....

4 0
možnosti
JT

Super, datum uz pisete normalne. Jeste ty zkratky MS a JO a bude to ke cteni.

1 0
možnosti
AD

Ale kraviny píše pořád stejné. Takže o zkratkách to u téhle osůbky opravdu není.

6 0
možnosti