Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Jak by mohl Zeman Nečase vyhodit ze sedla, když ten má k dispozici korupční hnůj typu Peake, Navrátilové, Paggia...? Nečas se může se Schwarzenbergem a Kalouskem jeden rok a tři měsíce Zemanovi smát. Prezident je v Čechách pouhým kladečem věnců, i kdyby se naučil třeba tisíc projevů nazpaměť.

2 2
možnosti
Foto

Nebuďte naiva. Zeman by mohl Nečase smáznout. Ono někdy stačí jen vypustit do společnosti správnou hlášku a můžou se dít věci. A přesně tohle p.Zeman umí dokonale.

3 2
možnosti
Foto

Ono te to všechno trochu složitější. Nečasovu vládu ocení až čas. Nepochybné ale je, že přes všechny ty peripetije provedla v podstatě to , co slíbila. Tak nějak nenápadně a s určitými ústupky koalici, ale přesto . Rekapitulujme - jenom výčet - nehodnoťme. Církevní restituce a počátek odluky- ano, důchodová reforma - ano , nový Občanský zákoník- je to snad na spadnutí .Je to mnohem více, než ty všechny halasní Paroubci či Topolánci !;-)

1 2
možnosti
Foto

Ono nejde vždy o to co, ale i jak. A taky jak dokázala pokřivit vlastní předvolební sliby. Tohle budou lidi zkousávat jen těžko. A Paroubek i Topolánek byli sice slušný hulváti, ale nebyli rozhodně TVAROHOVÍ. Nečasova bezpáteřní ohebnost je chvilemi už na hranici nechutnosti. Po jeho silných vyhlášeních, že tedy on nikdy nebude...

4 0
možnosti
Foto

Musím se autorovi omluvit. Myslel jsem si, že je demagogem a on zatím docela přemýšlí. Ale to neznamená, že když se dostane do ráže, tak se neumí do toho pěkně demagogicky opřít. Počkáme si, co z něj vypadne příště. Zatím je to karma jen poloviční.

4 3
možnosti
Foto

Od Vás bych to nečekal... Je to pro ne zatím ale taky takové polovičaté. I to je někdy dost.

2 1
možnosti
HM

aha   , podle Vás  když  lidi nemohou mít  všechno ,tak Zeman musí převálcovat Nečase  to je logika tedy,,;-O

3 7
možnosti
Foto

By mne celkem zajímalo, co jste vlastně četla. Četla jste to vůbec? Ále..., že se vůbec divím.;-D Pěkný večer.

6 0
možnosti
BM

No jo, ale jak z toho, myslíte si, že až vyhrají  socdem, že to bude lepší? Chyba lávky...Ono to totiž jde do háje všude i v USA, o EU ani nemluvě...... Řešením by bylo celý tento systém změnit,, ale jak. Další nějakou celosvětovou revolucí?? Jenže, jak známo, revoluce sice smete to současné, ale dlouho trvá a mnohdy i bolestivě (někdy i s obětmi na životech) než se nastolí nový systém.......

3 2
možnosti
Foto

Máte sice pravdu, ale udržování a prodlužování téhle agónie nikam nevede. To snad i RVHP byla funkčnější než současná EU. Pořád slýcháme kecy o malém fukčním státu bez přerozdělování... Výsledek? Stále více a více úředniků na nesmyslných úřadech, nefunkční nové a drahé IT technologie a rušení toho, co fungovalo. Prostě dokonalý Kocourkov.

5 2
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2392x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik