Zavraždili člověka, měl kořeny jinde. A čivava je původem vlčák...

 Směšné argumenty, hloupé řeči, nesmyslná obhajoba něčeho, co obhájit nelze... Němci už hledají třetího "doktora" napojeného na sprostou vraždu. Kolik lidí ještě musí zemřít, aby....

 Jo, můžeme udělat koncert, že jako všechno v poho... Že jenom pár rasistů a nácků něco řeší. To můžeme. Můžeme si nalhávat, že ti, co sem příchází jsou jenom obětmi něčeho. To můžeme. Můžeme si ale taky na pohřbech těch, co padli rukou "doktorů" říkat, že jako něco je blbě... To taky můžeme a díky za to.

 Nějak mne dostává, když frajeři co hájí ty "doktory" tvrdí, že jenom je něco účelově vytaženo. Že, když vezmeme jinou skupinu obyvatel, bude to prý vlastně stejné... Tak jo. Prosím, argumentujte! Ať tedy příslušné orgány natvrdo zveřejní procentuální podíl trestných činů!  Ať nám vyjedou statistiky, ať nám přesně řeknou, že... Proč to nedělají a jenom se kecá o tom, že je něco účelové? 

 Ty, co zemřeli ve smyslu "Alláh Akbar" už nevzkřísíme. Tihle doktoři už pořvávají oslavná hesla na Hitlera. V poho... Co bude následovat? Zase to bude všechno jenom jako mimo? A všichni, kdo cítí potencionální průser, tak budou pravičáci a nacisté???

 Venku bylo hezky... Svítilo sluníčko a nikdo neumřel... Dneska. A rozdíl mezi těma pesanama? Podle těch, kdo to vidí sluníčkově , tak žádný. Pes, jako pes...

 Vlastně je to o tom ůhlu pohledu. Všichni jsme lidi. Jde jenom o to, jak štěkáme...

 

  Pěkný den. RoK

 

 

 

 

Autor: Roman Košťál | úterý 4.9.2018 20:17 | karma článku: 40,69 | přečteno: 2077x