Zaorálek? Klasický tlučhuba v límečku

 Koukal jsem dnes na Primě na Partii. Myslím, že mohu celkem zodpovědně prohlásit, že jsme byli svědky toho, když se sejdou dva naprosto zbyteční žvanilové. Ale zaplacené to mají dobře. Šikulové.

 Pan Zaorálek, náš současný ministr zahraničí, otevřel papulu a jen jsem zíral. Prý, lidé jako Tymošenková nedokáží Ukrajinu sjednotit. On to umí? Když někdy před cca dvěma dny v televizi vypouštěl svá moudra, tak byl moderátorem dotázán, jakou cestou tlumočil názor a postoj ministerstva k situaci na UK. Odpověděl, že žádnou, že tak činí právě prostřednictvím veřejnoprávní televize... 

 V dnešní partii měl obzvláště silného protihráče. Pan Zahradil, to už je taky kapitola sama pro sebe. Tihle dva se fakt hledali. Kdyby se zřídilo Ministerstvo zbytečných věcí, tak jeden by tomu šéfoval a druhý by dělal prvního náměstka. Neřekli vlastně nic, ale tvářili se u toho důležitě. Jestli právě tihle lidé mají hledat nějakou variantu pro Ukrajinu, tak mi je všech ukrajinců už teď líto.

 Masochisticky jsem to přepnul na OVM a tam vám byla nějaká teta a povídala a povídala. Nejdřív jsem si myslel, že tam Václavovi donesla svačinu, ale po chvíli jsem pochopil, že je to naše ochránkyně veřejných práv...

 Já vám nevím... Někdy si říkám, kde udělali soudruzi chybu? Nebo jinak, co jsme komu udělali... Musíme být opravdu bohatý národ, když si můžeme dovolit dobře platit taková netáhla a tlučhuby. Omlouvám se, ale jinak jsem si nemohl jejich dnešní projevy vyložit. Je mi smutno, kdo všechno se tou, s prominutím, hubou uživí. Dobře uživí... Ale prý jsou demokraticky zvoleni, to byl ale Janukovyč taky. Aspoň nám to tak všichni ti moralisté tvrdili... No, asi je demokracie a demokracie. Jen je potřeba vybrat tu správnou.

 Pěkný den.

Autor: Roman Košťál | neděle 23.2.2014 17:55 | karma článku: 39,97 | přečteno: 2629x