Vyprávěj... Kterak Livie k velvyslanectví přišla

 Abych to moc neprodlužoval... Někdy je opravdu lepší mlčet. To, co nám odvyprávěla paní velvyslankyně, je pro mne důvěryhodné asi tak, jako amnestie jejího chotě. Ať si ta dáma trafikaří alespoň bez trapných komentářů.

  Tak nám všem paní nová velvyslankyně na Slovensku vzkázala, že ke svému postu přišla zcela nečekaně a prostě ho jenom přijala, aby mohla posloužit dobrým vztahům mezi ČR a SR. V předvolební kampani se kvůli Zemanovi nijak neangažovala, prý jen tři větičky vyslovila a tím pádem, není post velvyslankyně za odměnu. Navíc, má odbornost, studovala prý za krále Klacka mezinárodní vztahy a zahraniční obchod. Pravda, nějaká pavučinka tam už sedla, ale stačí to oprášit a jedeme dál. Prostě, je plně kompetentní ke své funkci a navíc se dokonce bez problému domluví... Nebo to snad chce někdo zpochybnit?

 Pak nám ještě odvyprávěla pohádku: Kterak Václav s Vladimírem tak moc nechtěli rozdělit společnou republiku, až se jím to nějak nechtěně povedlo, což by ovšem žádné referendum nikdy nezmněnilo. Na otce si nepamatuje, ale určitě to byl frajer na té správné straně barikády... 

 Víte, třeba se pletu, třeba je to všechno jinak. Třeba... Ale nemohu si pomoci, mám prostě dojem, že určitým lidem je naprosto jedno, nakolik je normální a morální k funkci přijít. A pakliže tahle paní k funkci šokující náhodou přišla, tak potom uvěřím i čistým myšlenkám pana manžela, jenž nás svou dobročinností, k amině dovedl. A jak říká ON: "Čas ukáže, že byla správná." A čas nám taky asi ukáže, že i "náhodný" výběr Livie, byl tím správným a čistým řešením.

 Přes všechny skvělé argumenty bývalé první dámy a současné paní velvyslankyně v SR, mi přišel velmi zajímavý jeden komentář v diskusi pod článkem. Myslím, že je ním řečeno vše...

 

1./ Pí Livie si dělá legraci ( to by byl ten lepší případ )

2./ Považuje občany tohoto státu za debily ( to je podle mne ten pravděpodobnější případ ).

Jenom by mne zajímalo, kde se rodí taková drzost ?

Co myslíte? Přeji pěkný den

Autor: Roman Košťál | sobota 11.1.2014 17:09 | karma článku: 36,30 | přečteno: 2088x