Volební sjezd SPD. Okamurova klasika...

Volební sjezd, kde je dopředu dané, kdo? Jo, to je naprosto běžný postup v rámci všeho, kam Tomio nakoukne. Tomio 1, Fiala 2, zbytek pitomiové... Inu, přímá demokracie.

Už to, že jsem si dal chvilku na to, abych se znovu přesvědčil o tzv. "přímé demokracii" p. Okamury je celkem zvláštní... Ale chtěl jsem zjistit, jestli třeba nedošlo k nějakému přerodu směrem k něčemu, co by mohlo dát jakousi naději na rozum. Nedošlo... Demagogie, neustálé okecávání a oblbování lidí. Strašení a dokonce už i odkaz na Karla Čapka. Co dodat? Pan Okamura tuším nějak zažaloval deník Reflex, že používají, prý hanlivý, výraz "Pitomio" v souvislosti s jeho osobou. Upřímně řečeno, mám dojem, že to v daný moment Reflex celkem trefil. Nemyslím to nijak zle, ale rétorika a veřejný styl projevu pana zastánce "jeho" přímé demokracie, to je něco, co dává smysl onomu oslovení.

 Nedostal se k moci skrze Babiše, tak bude zase jenom kopat a nadávat. Bude nás upozorňovat, jak jsme ohroženi vším a všemi, ale zároveň nám nabídne, že nás spasí. Svolá se volební sjezd, kde není koho volit, zanadává se na všechno a všechny a pak si s Fialou projedou stav účtu a řeknou si : " Dobrý, těch blbců je pořád dost..."

 Jo, tahle Japonská verze České demokracie je fakt skvělá. A ještě ke všemu si můžete v Tomiově e-shopu koupit japonskou kuchařku. No, kdo by do toho nešel? Tak dobrou chuť všem konzumentům téhle party.

 

 Pěkný den. RoK

Autor: Roman Košťál | sobota 14.7.2018 16:47 | karma článku: 22,74 | přečteno: 531x