Včera jsem koukal na fotbal... Nebo tak něco

 Včera jsem si říkal, hraje poslední s prvním, bude to zajímavé. Bylo. Ovšem úplně z jiných důvodů než bych čekal. To, co se dělo v přímém přenosu ČT bylo neuvěřitelné. Opravdu oslava sportu.

 Když to vezmu po sportovní stránce, bylo to fajn. Poslední mančaft v tabulce prohnal toho aspiranta na titul řádně. Sportovně fakt hezký... Nasazení, bojovnost, obrovská snaha z obou stran rozhodnout. To nemělo chybu. Ta sportovní část byla fakt v pohodě.

 Pak přišla přestávka. No, přestávka... Nastoupila tam hromada kreténů se zakuklenýma ksichtama a začala dělat bordel. Tátové tam stáli a svými těly chránili vlastní děti. Policajti se celkem snažili, ale bylo to opravdu těžké. Ty hovada se schovávali mezi ty normální fandy.

 Říkal jsem synovi, pojď zkoukneme prima sport. Místo toho se ten můj kluk s otevřenou hubou díval na něco, co připomínalo spíš nějaký akčňák. Styděl jsem se za ty hovada, která dokáží znehodnotit všechno. Bylo mi líto pořadatelů i policajtů. Co tam mohli udělat? Pak dostane Baník pokutu a je vymalováno.

 Fotbal to byl pěknej, ovšem koukat na něj i v rámci těch hovad, mi nepřišlo jako něco, co by mělo být fajn. Bylo mi líto i syna, který si tohle spojí se sportem, jako něco, co tam prostě patří... Často nadávám, když si stát vynucuje pořádek obušky. Tady ale říkám, seřežte ty hovada!

 Sportu zdar a fotbalu zvlášť.

Autor: Roman Košťál | neděle 23.3.2014 18:18 | karma článku: 23,40 | přečteno: 1035x