Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

R^... "je skutečně potřeba prohlédnout, aby ONI šli konečně od válu", v tom s autorem nemohu nesouhlasit. ONI, ...jakže to o NICH zpívá "náš" Dědeček?;-D;-D

http://www.youtube.com/watch?v=dBebXwy9bh8

0 0
možnosti
Foto

Spravedlivě jste se rozhořčil - dal jsem karmu. :-)

Zásadní problém je v tom, že v úklidu, který i já považuji za nezbytně nutný, brání právě ONI, protože ONI nejen že "bordel" vytváří, ale ještě jej i udržují jako nezbytně nutnou podmínku pro svou činnost. Od nich tedy vstřícnost nečekejme.

Další problém vidím v tom, že stále ještě je masa zaslepenců, kteří pod vlajkou jakéhosi podivného ""klubismu" podivnou stranu ONI podporují - což je vidět i z nesouhlasných projevů nejen zde.

Dokud tedy nevznikne dostatečná masa prohlédnuvších (;-)) a dostatečně naštvaných, kteří se rozhodnou vymést ONI, tak se nic zásadně nezmění.

5 0
možnosti
Foto

Ano, je skutečně potřeba prohlédnout, aby ONI šli konečně od válu. Jenže jsme v Čechách a tady prostě zatím stačí, aby ONI něco slíbili a stádo jde bez rozmyslu za nimi. Nedělám si iluze, že se to v dohledné době změní, ale je aspoň třeba to stále připomínat. Díky za názor i karmu.

2 0
možnosti
Foto

S tím úklidem je to přesný. Když je nepořádek velký, jaksi se do toho nechce. JENŽE! Jednou se pořádek udělat musí. Mohu-li do toho kecat jako žena. Cosi o úklidu vím, za ty roky. Má původní představa, že budu mít na uklízečku vyšla jaksi vniveč, za ty roky.. ....

2 0
možnosti
Foto

Díky za příspěvek. Uklidit to fakt chce a pořádně! My si nemusíme najímat uklizečku, my to můžeme uklidit sami. Jen to chce vzít rozum do hrsti.

1 0
možnosti
Foto

Vy nevíte kdo jsou oni? No přece "ONI" asi mimozemšťani, protože jinak taky nevím :-/

2 0
možnosti
Foto

To nejsou mimozemšťani... To jsou pijavice, kteří nás vysávají a ještě se u toho tváří demokraticky. Oni se vlastně ti chudáci obětují ve prospěch nás všech. Nezištně bojují za naše práva, akorát že sem tam něco málo, jim zůstane za nehty. Jenže za to nikdo nemůže, protože ONI... Je mi z toho blivno. Je potřeba se zbavit té strany ONI! ONI nás sráží do větších a větších průšvihů. To bezpohlavní ONI z nás dělá idioty už tak dlouho, že mi to hlava nebere. Jak dlouho, ještě vydržíme žít ve stínu strany ONI?

3 0
možnosti
Foto

Pane Slavík díkyR^ a pan Kindl má svůj názor, který respektuji.:-)

1 0
možnosti
Foto

A Antone Pavloviči, nejsou ty dva palce málo?

0 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2392x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik