Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J33o26s85e65f 42P87o76t29r

24. 2. 2013 21:42

Nečas je jeden z nejlepších polistopadových premiérů. To by si měli uvědomit všichni jeho kritici. V době krise zadluženost státu a nezaměstnanost  v dolní polovině evropského průměru, HDP přes krizi osciluje kolem nuly. Co chcete víc? Myslíte, že někdo jiný by to zvládl lépe? Ano, samozřejně, ale s hlubokých zadlužováním (na  př. Čssd, že ?).

Jeho stanovisko vůči sudetským Němcům je pravdivé a jen člověk žijící v minulosti ho za to může kritizovat.

V církevních restitucích opět lžete - podle vašeho guru p. Zemana?, dobře víte, že finančí náhrady jsou za nevydavatelný majetek a jejich rozpočítání (zvládne to žák 7. třídy základní školy) představuje zatížení Kč 200 (slovy : dvěstě) na jednoho občana za rok.

Tady spíš hraje roli závist, nebo obava před zesílením konkurenční ideologie.

3 5
možnosti
Foto

Na vás snad ani není potřeba reagovat. Bez urážky, kdo ví o čem, nebo spíš o kom mluvím, tak mi asi rozumí... Dobrou noc.

3 1
možnosti
Foto

Od Nečase nelze nic takového očekávat. On je srab a snaží se to překrýt siláckými gesty. 

Zároveň z podstaty jeho povahy vyplývají jeho excesy a podivné chování.

Je to člověk na pozici, na kterou se nikdy neměl vyškrábat.

6 2
možnosti
Foto

No, je pravda, že chvílemi mám pocit, že p.Nečase opozice snad schválně do té funkce instalovala, protože ta sebedestrukce ODS, to je materiál...

4 1
možnosti
JSS

Ono nakonec omluva po 68 letech je hodně vyčpělá. Induviduelně sdělená před smrtí může znamenat, ale tady  je to takové gesto - každý si myslí cosi ?

Navíc nečas ihned zamotal v řeči, že Bavoři jsou ve kšeftu víc ne Francouzi. Tak to je při Omluvě, která má být jako vyjádření národa -což samozřejmě není, jako buď podlízání nebo orientální bazar ! Už jsem napsal vícekrát. Kdyby  při tom  vzájemném omlouvání raději  Němci v Dachau poukázali, že také Češi zde byli zdecimování a Nečas by měl za národ na místě samém za tu Omluvu trvale postavit čestný stánek Čechů!!

3 0
možnosti
FS

Pane Košťál máte to marné.Ti Kindlové a Kulové jsou přesně takového smýšlení jako Nečas,Kalousek a spol. S těmi neni možno diskutovat,protože oni budou mlet pořád stejnou rétoriku.

4 2
možnosti
Foto

Já si myslím, že i ti vámi zmínění mají rozum. Jen to chce sundat růžové brýle a uznat i argumenty oponentů. Mě vadí takové to okopávání za každou cenu, ale myslím, že každý by měl být soudný a ne sveřepě a slepě věřit jenom něčemu a někomu. Nikdo nejsme neomylní... Jde jen o to, uznat i názory druhých, pakliže samozřejmě jsou rozumné. Jestli jsou ale přesvědčeni o své jediné pravdě, proč ne? Nikomu nikdy nic nenutím, ctím právo na názor a většinou to řeším tak, že když nesouhlasím, řeknu to, ale snažím se korektně. A ne vždy se mi to daří... Nikdo nejsme dokonalý. A díky za příspěvek.

3 1
možnosti
JM

Jsem přesvedčen, že premiér svrchovamého státu nemá co navštěvovat spolkovou zemi. To je jako by Merkelová přijela na státní návštěvu zlínského kraje...

3 3
možnosti
Foto

Asi tak!R^ A ještě by se omluvila jménem Němců, že si wermacht neobjednal boty u Bati...

4 1
možnosti
Foto

V těch diskuzích je skoro pravidlem, že se začne hájit ta věc o které je řeč, ale blog je o něčem jiném. Třeba o způsobu a nesouhlas s formou, ale to diskutérům někdy uniká. Autorovi karmaR^

4 2
možnosti
Foto

Díky za zdravý názor. Ona ta logika občas dostane na p....

2 1
možnosti
JS

Omluvu pana premiéra velmi uvítal pan Posselt. Myslím, že by bylo velmi vhodné, aby zde někdo zveřejnil těch asi 13 bodů jeho programu.

2 1
možnosti
Foto

Do rukou církví nemíří peníze poplatníků, ale majetek, který jim byl ukraden. Já jako poplatník jsem rád, že se věc s církevním majetkem uzavře a jsem i s tím, jak to bylo dohodnuto spokojen. Nehledě k tomu, že z toho majetku od roku 1990 do současné doby nemá nikdo užitek, protože je na něj byl vydán blokační pragraf.   Premiér Nečas v Bavorsku pouze citoval úvod který byl uveden česko- německé deklaraci. Marně pídím, co Nečas řek špatného

4 6
možnosti
Foto

Ono ani tak nejde o to, co řekl, ale kde a komu to řekl... A za jakých okolností.

4 1
možnosti
JN

Pokud by premiéra do televize někdo pozval, tak by asi přišel.

0 2
možnosti
Foto

;-D Že by? To nemyslíte vážně...

2 1
možnosti
PK

P73a23v68e27l 36K85u26l73a

24. 2. 2013 14:49

Proč je taková honička dotáhnout církevní restituce vím, a že jste to vy, tak vám to prozradím. Protože až příští volby vyhraje levice a ona je vyhraje, tak by šly restituce opět na pár let k ledu. Já si ale myslím, že vy to víte také i beze mě :-)

3 5
možnosti
Foto

Dobrý den. P.Kulo, ale tady nejde o příští volby. Ony nejsou na pořadu dne. Vláda měla čas na podpis smluv až někdy do konce září. A už vůbec nechci zpochybňovat samotný akt restitucí, jen mi vadí, jakou formou se to provádí a mělo by i vám. Jde o veřejné peníze a to vy také víte i beze mne.

5 2
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2392x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik