Tak je to jasný, za všechno můžou Véčka!

 Jestli bych měl věřit těm nekonečným blbostem, co se neustále vynořují o veverkách, tak je jasné, že za všechno zlo na celém světě můžou jedině oni. Kdoví, jestli Babák nesponzoroval i Bin Ládina. Dle novinářů se chystali asi vytunelovat minimálně celou Evropu.

 Hraje to na mě dojem, že do doby než se Véčka dostala do politiky to tady musela být naprostá idylka! Jenom mě není jasný, kdo to tady tak hezky vyraboval? Že by ti ostatní, tzv. zavedení politici a jejich partaje?

 Z mediální masáže veverek se totiž dozvídáme, co všechno chystali nebo se o tom aspoň bavili. Sice třeba někdy dávno, ale co kdyby! Věřím, že není daleko doba, kdy se dozvíme od nějakých šikovných nahrávačů i to, jaký má zrovna na sobě Vítek slipy.

 A že zatím nic, narozdíl od ostatních, nerozkradli? Nevadí, určitě to měli v nějakém tom kodexu připravené... Důležitější je totiž asi to, dostat je od penězovodů, ze kterých se víc než dvacet let ostatní partaje střídavě krmí. Takže, hrrr na ně!

 Nezlobte se na mě, ale já prostě tuhle hru na hodný a zlý hrát nebudu! Takhle to vypadá, že všichni hajzlové z celý republiky se objevují jenom v téhle straně, ale já těch gaunerů v politice od "sametovky" vidím daleko víc a hodně dlouho! Prostě nevěřím tomu, že to, jak všechno po kouskách vyplouvá na povrch, je jen náhoda. Ovšem, myslet si můžeme cokoliv, ale vždycky bude spíš platit : "Myslet znamená hovno vědět!"

 Nejsem zrovna véčkař, ale ta hysterie okolo Bárty a spol. je už trošku za hranicí snad i nějaké novinářské etiky. Zveřejňovat cokoliv a odkudkoliv, a hrát si při tom na solidní zpravodajství...

 Inu, koho chleba jíš, toho píseň zpívej!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Roman Košťál | středa 18.5.2011 13:04 | karma článku: 28,25 | přečteno: 2211x