Skandál! Komunista musí jít pracovat...

 Komunisti rozjeli takovou férovou hru. Nechali si napsat na kandidátku frajera, který by potenciálně mohl nalákat voliče a pak by to "čestně" pustil tomu kandidátovi, jenž je ten správný. Ale ouha...

 V Karlových Varech byl jako jednička KSČM nějaký Pavel Hojda a jako dvojka se tam nechal napsat Jára Borka. Prý jako potencionální lákačka voličských hlasů. Co čert nechtěl, soudruh Borka skončil před jedničkou kandidátky a najednou tak nějak po stranicku zjistil, že si funkci poslance nechá a soudruh "č.1" má smůlu.

 Jo, to je taková soudružská pracovitost. Ale chudák vyšachovaný Hojda se nechal slyšet, že to je nefér. Ne to, že vlastně lhali voličům a ušili na ně zcela záměrně boudu, ale proto, že kvůli soudružskému podrazu, přišel o flek a jistotu příjmu a navíc si chudák bude muset hledat práci! Chápete, on bude muset pracovat?!

 Takhle si soudruzi představují demokracii, takhle vnímají své heslo "S lidmi pro lidi". Tohle je jejich představa spravedlnosti. Vytřít si pozadí s voliči a hlavně se mít dobře. Co tomuhle řeknou jejich nesmrtelní voliči? Jak se jim líbí ta pravá tvář jejich bohů?

 V zemi, kde je propagace komunismu zakázána, ale přesto zde máme legálně stranu nazvanou KSČM, je asi možné všechno. Krásně se nám odkopali socani i komanči. Vůbec netvrdím, že je to u jiných partají optimální a čistější. Jen bych rád, aby fanatici oranžových a rudých vlajek došli k poznání.  K poznání, že politici tady nejsou kvůli nám, ale kvůli sobě. My všichni jsme pro ně jen cesta ke korytům. A dokud jim tam budeme sypat hlasy, nezmění se nic. Nelze hledat cestu tam, kde není... Ono to asi opravdu tu změnu chce!

 Přeji pěkný den.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Roman Košťál | sobota 2.11.2013 20:28 | karma článku: 35,12 | přečteno: 2195x