Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Pic Romane. Karma.

Myslím, že si již pár let platíme povodňovou daň, tak jaképak "Já uvolním". Naspořili jsme si 5 miliard, tak sem s nimi a žádné kecy. Kdy jindy je použít, než po povodních. Jen aby je tenhle alkoholik někde nezašantročil...:-)

1 0
možnosti
Foto

Letos budou hodně krást, protože potřebují prachy na nekonečné hradby billboardů, o kterých jsou přesvědčeni. že ty tupce, kteří je volí zase zblbnou natolik, že jejich heslům uvěří a dají jim hlas. V příštích volbách bychom neměli volit. Volbou se nic nezmění, protože ve spárech mafie jsou všechny strany a když nedostanou hlasy, nebudou mít nárok na podpory, které ročně činí v průměru půl miliardy. Takže nejít nikdo k urnám, ušetříme za volební období 2 miliardy

1 0
možnosti
SB

Nemám rád ani Zemana, ani Kalouska, avšak z těch dvou mi je bližší Zeman. Přesto mi to srovnávání ohledně jejich opilosti nesedí a zastanu se Kalouska.

Zeman byl opilý při slavnostním aktu, který byl součástí výkonu jeho funkce a o kterém věděl, že na jeho programu bude. Kalousek byl opilý u sebe doma, ve svém volném čase a zazvonil mu mobil. To je rozdíl.

2 1
možnosti
ZB

Vemi objektivní posouzení, kdyby byl Zeman opilý mimi oficiální akci v telefonním rozhovoru, je to jen jeho problém bez mezinárodní ostudy.

0 2
možnosti
Foto

Volbou Babiše systém, nezměníte. Chcete-li něco změnit, udělejte revoluci, nebo alespoň volte KSČM

0 10
možnosti
Foto

O tom Babišovi to byla pouhá citace Svobody... Neznamená to, že bych s ním sympatizoval. Změnu si přeji, ale změnu! Ne něco, co zde již s nevalným výsledkem bylo. Navíc, dnes je společnost už jinde a nostalgie sem nepatří. Chce to změnu, ne návrat. Pěkný večer.

4 0
možnosti