Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Napadá mě, proč ty ceny vadí až teď. Proč nevadily v době, kdy vládla ČSSD. Stejně tak, proč ČSSD společně s komunisty a Bártou neodhlasují, že to je nemravné. :-)

3 3
možnosti
Foto

Když někdo vládne stylem " Po nás potopa", tak mi je naprosto jedno jestli je to Petr nebo Pavel. Jinými slovy, je mi úplně jedno, zda je u vesla levice, či "pravice". To je o nas-anosti vůči systému.

2 0
možnosti
JP

J78o60s37e63f 33P10o68t45r

1. 12. 2012 22:53

Pane Košťál,

vy mluvíte o ministrech jako o sebrance z ulice. Nezdá se vám, že byste se měl trochu krotit ?. Kdo tedy, když ne ministři. Asi jste nezažil slavnou éru reálného socialismu. Víte, co také díky této vládě máte ? - svobodu. V době reálného socialismu byste za takový článek za dvě hodiny po uveřejnění skončil v base a vrátil byste se po několika letech náležitě převychovaný.

Můžu vám říci, že vy a vám podobní nasírači žijete ve falešné virtální realitě, mimo pevnou zem, a ve své odtrženosti od života čekáte od vlády že vás učiní šťastným a zajistí vám pravidelný přísun pečených holubů přímo do úst

4 7
možnosti
Foto

R38o83m55a45n 74K50o15z42e72l

1. 12. 2012 23:05

Já myslel, že demokracie je tu už 23 let a ono prý od této vlády;-D

4 1
možnosti
VH

Oni na úřadě vlády nejí především (pokud vůbec) členové vlády. Stravují se tam zaměstnanci úředu. Zaměstnanci jako jacíkoliv jiní a jinde. Zaměstnanci, kteří mají svoji závodní jídelnu. Kolik stojí oběd ve vaší závodce?   Pokud máte stravenky, odečtěte prosím od ceny jídla příspěvek podniku na stravenku. Pak srovnávejte.

Nechápu, že se každý nechá nachytat bulvární zprávou televize.

1 6
možnosti
Foto

Jo fajn. Akorát tohle není bulvár, ale realita. A nezlobte se na mne, ale příspěvek podniku vypadá kapánek jinak. Nemluvě o tom, že páni ministři to mají zcela grátis. I to je normoš? Nebo snad i to je bulvár? Neblbněte...

4 1
možnosti
ZB

Ještě jste zapomněl napsat jak obyčejní lidé pod krutou vládou umírají hlady...jen tak mimochodem i v naší kantýně máme obědy za podobné ceny, náš hnusný zahraniční kapitalista nám také dopřává plná břicha...

6 12
možnosti
Foto

A taky máte příjem na úrovni ministrů?

9 4
možnosti
Foto

Už se těším. A skutečně věřím vládě pohádky o doplatcích.

8 2
možnosti
MK

No nevim. Za kolik mají jídlo v kantýně je vcelku nepodstatná věc. Na DEZE ve Valmezu mají v závodce zaměstnaci oběd za sedm korun a to včetně vedení.

5 5
možnosti
Foto

Ojoj, to jste sem neměl psát. Teď se pan Košťál pustí do zaměstnanců Dezy. Nebo jen do toho vedení?

1 4
možnosti
Foto

Pane Košťále, to je opravdu těžké se vám levicovým voličům zavděčit, když životní úroveň posuzujete podle narvaného panděra. Svoboda projevu i po projevu, životní prostředí, možnost studovat, podnikat atd., to vám nic neříká, že? Raději se zase nechat zahnat do ohrady, poslouchat pána a vědět, že žvanec bude pravidelně....

5 10
možnosti
Foto

Tak asi vás to překvapí, ale rozhodně nejsem voličem levice. Aspoň zatím. A třeba právě proto, že podnikám, tak dokáži ocenit ty skvělé vládní kroky, které mi komplikují život každý den. A sakra mě vadí to, aby mi diktoval někdo s narvaným náckem, jak je nutné šetřit. Ať mi to ukáží třeba na p.Nagyové, potom možná začnu věřit.

6 0
možnosti
Foto

Brzy zrušeny přece budou i stravenky - místo nich prodávat se budou žebračenky. Ne to nebyl překlep - takhle hloupě bych se přece nesplet. Óbr financ vydá jejich emisi - do front na ně stoupneme my si. Rozpočtu tím pomůžeme, pro rozpočet uděláme co jen můžeme. Pomůžeme rozpočtu, co se papalášů týká, jsme tu stejně jenom do počtu.

V jednom se ta jejich politika mýlí - i nadále budeme si volit jak se nám zlíbí, ať se jim to líbí či nelíbí. Nesplněny byly sliby, další a další dělali chyby. ---- Prý páchnou ryby od hlavy. Inu všeho do času jak lidová moudrost praví. Praví leví prostřední: hle zde můj vztyčený je prostředník! ---- No to vám tedy povím, dámy páni - tak jsem býval slušný a nesmělý a začínám být vulgární!

Promiňte mi to, čtenáři mí drazí! Jedno vám na závěr povím: my občané chudí, obyčejní, my jsme jak v trní nazí. ---- Přestat musím zavčasu, - něco by chtěl vyslovit - však pozbyl jsem náhle hlasu. Nikdy se spravedlnosti sociální nedočkáme, aspoň že ta husa toho svého klasu.

8 1
možnosti
Foto

Alespoň vás ten hlad naučil veršovat. Sice mizerně, ale časem to třeba bude lepší.

1 5
možnosti
Foto

nedávno bylo ny IDnes hodnocení restaurací a mezi nimi byla i ta poslanecká. Dopadla velice mizerně, tak nevím, co jim mám závidět. To si raději zajdu k nám do závodky, tam stojí oběd (včetně polévky a salátu) 20 Kč. A vaří tam výtečně.

3 4
možnosti
Foto

Já ale mluvím o závodce na Úřadu vlády. To je asi kapku rozdíl...

5 1
možnosti