Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Jak to bude dál, o tom rozhoduje Velký bratr a ne Babiš nebo Sobotka.;-)

0 0
možnosti
JS

J10i52ř39í 86S32t20e23i41e35r

24. 11. 2013 13:56

Babiš vnáší do politiky zcela jiný pohled, věří si, po pravdě řečeno už v životě něco dokázal. Dejme mu šanci a uvidíme. Hůř než za vlády Nečase  a Nagyové už stejně být nemůže.

7 7
možnosti
Foto

Ale může. Možná vám to Sobotka i stihne dokázat.

2 0
možnosti
JH

J33a17n 14H69l10e34d98í44k

24. 11. 2013 11:56

Možná časem voliči objeví stařičkou pravdu, že stát si vybuduje nějaký blahobyt pouze tím, že vyrobí a slušně prodá zajímavý výrobek. Všechny ostatní kecy a plky soudruhů o zářném socializmu, jsou už ve své podstatě absolutním nesmyslem, okradením málopočetné skupinky momentálně bohatších--- nemůže nikdy uspokojit 10 milionů obyčejných občanů, ani čirou náhodou.---  Když spatřím nedůvodně rozzářený ksichtík Bohouše Sobotků na obrazovce, napadnou mě názvy opiátů.

7 3
možnosti
AT

A43l21e70š 98T98r80o85j67a65n

25. 11. 2013 11:25

Svatá slova,jen bych trochu poopravil : možná tomu  " zářícímu ksichtíku " nejde o oloupení  "málopočetné  skupiny bohatších ",ono jich zas až tak málo není,ale o návrat k daňovým pravidlům,které platí ve většině VYSPĚLEJŠÍCH zemí na západ a sever od našich hranic a odkud ti jejich bohatí nemají, i přes tento fakt, touhu ze země odcházet,čím zbytečně vyhrožují naši bohatí,  kterým ti bohatí ze západu už i závidí, jakým způsobem jsou naši bohatí oproti nim zvýhodňováni.Je tedy otázkou:je spravedlivé a  únosné si tento přepich i s ohledem na nízko příjmové a sociálně slabší spoluobčany i nadále dovolovat - ne,nehoruji za komunistické rovnostářství, ale zavedení alespoň elementární míry solidarity,kterou bysme v čase recese,zavedením jisté míry progresivního zdanění, napomohli ekonomice země z nejhoršího,a to ,prosím,nejsem socialista.Je to můj náhled.Jinak s Vámi ,pane Hledíku,souhlasím :-)

0 0
možnosti
Foto

Dobré. Výstižné. Řešení nepřijde. Bude to chtít jinou generaci.

3 0
možnosti
RK

No. Tradiční politické strany nezaniknou. Ano, máte pravdu, jmenovče, že ODS si to vyžírá ....ale počkal bych 4 roky... a ano, ANO se zdiskredituje, resp. už se to děje ....už teď ztrácí polovinu voličů, protože to jsou " přeběhlíci " pravice a Babiš se spíše chová tak jak se čekalo - chrání své zájmy a zájmy o korýtka ......Já, a myslím, že nejsem zdaleka sám, se totuto situací bavím .....

4 4
možnosti
PK

S tím Titanicem můžete mít pravdu, ale že by hvězdný útok Jourová-Babiš-Stropnický nabízel nějaký perfektní výkon kromě společného nákupu ministerských tužek?

4 3
možnosti
Foto

To jsem ale nikde netvrdil. Jen konstatuji, že tradičním mafiánům začíná zvonit hrana. Skutečnost, že je nahradí jiní, noví je samozřejmě možná. Ovšem, bez toho, aby dostali šanci, se to asi nedozvíme...

4 0
možnosti
KC

ČSSD stojí před stejným problémem jako ODS. Ta jej nedokázala vyřešit a teď je na chvostu parlamentních stran. Pokud se nedokáže ani ČSSD rozejít s tuneláři, podrazáky, zloději a intrikány. Bude za čtyři roky tam, kde je dnes ODS - na periférii české politiky. Je to přirozený proces očisty, sama veřenost rouhoduje, koho v PS chce a koho ne, jenže dlouho trvá, než pochopí, kdo je kdo.

5 1
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik