Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

25. 7. 2012 18:33
To je tedy blog!!!

Pan Dobeš je ministrem dopravy. Jistě tedy chcete, aby byl odborníkem na dopravu. A současně na IT?  Možná by měl být i účetním, ne? Co když se vyskytnou problémy v účetnictví ministerstva.

  Aby bylo jasné: odpovídá. Šéf prostě odpovídá (i když si vlastně ani v době výběru firmy nestačil ty spolupracovníky vybrat). Ale divit se, že věci prakticky nerozumí....  Nechápu!!!

   Psal jsem to i jinde jinému chytrému:  Nejen u nás, nýbrž ve všech státech jsou ministři výhradně politiky.  Takže co chybí u nás?  Platnost zákona o státní službě. Pak by si věc pohlídali ostatní šéfové, aby nepřišli o místo (což by bylo možné pouze díky hrubé chybě, nikdy proto, že přišel nový ministr).

0 0
možnosti
RK

RoKo 1

25. 7. 2012 20:19
Re: To je tedy blog!!!

Já zase nerozumím vám. Vysvětlete mi alespoň základní předpoklady "kluka s kačerem", podle kterých byl do této funkce dosazen. Odborné, ať už v dopravě nebo IT a nebo i politických zkušeností? Ha ha ha! A co všichni ti miništěrští úředníci? Neměli by aspoň tušit, co vlastně potřebují k provozování vlastního resortu? Pakliže je platíme a vydíme takovouhle komedii v přímém přenosu, tak se na mě nezlobte, ale to je prostě šlendrián! Jinými slovy se dá říct, Dobeš prostě nemůže vědět všechno, ale taky se můžu zeptat, co vlastně tedy ví nebo umí v rámci resortu? Mám obavu, že velký kulový! Pro vás je holt každý chytrý, takže díky za názor, ale rozhodně s ním nesouhlasím. Z vašich vět jsem vyčetl přesně to, co mi vadí. Tedy alibismus a žádnou odpovědnost. Vy to tak vznešeně nazýváte státní službou. Já tomu spíš říkám korytaření a po mě potopa.

0 0
možnosti
AP

Anselm

25. 7. 2012 14:04
Jedna paní u piva povídala, že prý v Brně nejsou pevné

nervy pro přepis nutné. Dokonce ani snad není potřeba kamkoliv chodit. Ani nevím jak vypadala, seděli jsme k sobě zády, ale do dvou dní prý komplet celý přepis, prý stačí CZK ekvivalent asi 56 točených piv. Ale ani nevím komu, on byl v té hospodě přece jenom dost randál. Asi to bude jenom žvást.

0 0
možnosti
JV

MerylZ

25. 7. 2012 13:18
Vláda

Celá tahle vláda je jen jedna nepovedená komedie i tragédie zároveń.

0 0
možnosti
PH

modrénebe

25. 7. 2012 13:22
Re: Vláda

je přesně taková, jako celý náš národ. Pro zajímavost si přečtěte diskusní příspěvky pod blogy.

0 0
možnosti
B

bohacovajarca

25. 7. 2012 13:06
Co čekáte od takového ministra?

A co si kdo představoval ohledně tohoto mladíčka, který má skoro ještě mléko na bradě? Co kdo očekával? Jde o kariéristu, který z odborného hlediska nemá žádné zkušenosti s resortem dopravy a s dopravní problematikou, dělal sociální vědy a příštipkařil v rámci strukturálních fondů EU a státních fondů. A pokud jde o lidské, morální hledisko, je to zrádce, který pro funkci udá i vlastní rodiče (stejně jako Peake) - LIDEM je strana, kterou nikdo nezvolil, nikdo pořádně před volbami ani neznal lidi, kteří jsou LIDEM a oni se nezdráhají dělat ministry vlády naší krásné země! Místo aby je hanba fackovala, tak drze a arogantně vystrkují ty své zrádcovské tváře a hrají si na odpovědnost! Je to výsměch občanům ČR!

0 0
možnosti
RK

RoKo 1

25. 7. 2012 13:13
Re: Co čekáte od takového ministra?

Jak jsem už zmínil: Tahat kačera, přikyvovat a hlasovat.;-D

0 0
možnosti