Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevíte někdo, zda dostal katolík Nečas od církve povolení vykopnout svoji katolickou manželku, která mu porodila mnoho dětí a mít církevní katolickou svatbu s Nagyovou? Za to že ČR okradl o stovky miliard ve prospěch Vatikánu? Pěkně tučný odpustek, že? Nebyl to i případ rozvedeného Kradouska? A kurvícího se Schwarzenberga?

3 0
možnosti
Foto

z Nečase se vyklubala trapná změkčilá nula....ten festival trapnosti, který odtancoval v poslední době skoro nemá konkurenci. Možná ještě tak u Jakeše a jeho památných projevů "dva miliony berou".

6 1
možnosti
ZB

Záznam jsem naviděl, to co popisujete není odpověď na to proč celé zatčení nemohlo proběhnout ve dne za přítomnosti dvou policistů.Bylo to celé komedie, která dál pokračuje....Bude to zajímavé, z korupce je obviněn i Radim Fiala - pravá ruka božského Tomia.Ten jistě nespravedlivě;-)

2 7
možnosti
Foto

Mne pan nečas nepřekvapil. Už před mnoha lety jsem si všiml, že má tendenci se chovat vedle pana Klause submisivně, infantilně. A když se mu stane bebí, pak prostě jako dítě reaguje. Jako dotčené, uražené dítě, chvílemi jako uražený spratek.

11 1
možnosti
Foto

S panem Herdou obvykle nesouhlasím, je příliš zaujat Havlem. Ale v tomto případě ano.

2 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

Vždyť to jsou všichni papaláši. Žili v době papalášů soudružských, jiné chování nezažili a tak se dle toho chovají, protože je měli a mají za vzor, jak takový papaláš má se chovat a tvářit. Jsou to baďouři břichatí. A Vy , kteří jste vyrůstali v té době jste slyšeli samé lži a tak lež je pro Vás morální zásada. No a tak není divu, že své baďoury zde někteří obhajujete ;-)

1 2
možnosti
MJ

Chtěl bych dodat, že ty co kradou ze státního, tím ohrožují státní měnu a tím i milióny obyvatel bych vyváděl v těžkých okovech. Tím i paní zatčenou. Máčel bych je ve Vltavě a podrobil tortule.

1 2
možnosti
JB

Nevím co chteli policajti dokazat, ale mne dokázali, ze to přehnaně bylo provedeno. Ano, nevrhli se na ni a nelezela naha a spoutana na zemi jako nam policie rada ukazuje zatýkání drogových dealerů ale nechápu proč to neslo udelat přes den a klidně by stačili dva policajti.

4 7
možnosti
SH

A kdy naposled jsi něco chápal?

2 1
možnosti
Foto

Tak já karmu dávám a Nečas ej pro mě opravdu tím největším zklamáním v politice. Ne, že bych od něj tolik očekával, ale přesto. Toho, co se stalo a co on teď vyvádí bych se opravdu ve snu nenadál.

8 2
možnosti
LJ

Již dlouho beru výroky našich politiků s rezervou. Když třeba D. Rath líčí, že vězení je novodobá tortura, tak si pomyslím, že asi by chtěl,aby vězení byl hotel s několika hvězdičkami... atd.

2 1
možnosti

Rath mluvil o vazbě a v té se může ocitnout i nevinný člověk. Vazebně stíhaný člověk je neodsouzený, tudíž nevinný. Máte v tom trochu zmatek a pletete si vazbu s vězením. Vazba by klidně jako hotel vypadat mohla a asi i měla. Je to jenom předběžné zadržení.

5 0
možnosti
RK

Teda jmenovče - v poslední době Vám i karmy dávám, ale totok ? Pokud jsme viděli stejný záznam, tak já vidím dost policistů ( 10 - XXX ). vidím chlapy v kuklách ( né sice všichni ), vidím zařízení na roztahování " futer " , čili evidentně bylo mimo záběr BERANIDLO !!! To vše na jednu hloupou  zhrzelou blondýnu ? Copak byla  nějak nebezpečná ? To nešlo po ránu při venčení pejska, dva muži v klidu a v civilu ? Je mi jedno, jestli je vinna, to ať rozhodne soud  ...ale Janoušek si v klidu telefonoval, Krejčíř měl vonost v celém domě a spuosta jiných zločinců neměla tokový tyátr .............

6 3
možnosti
Foto

Dobrý večer jmenovče. V článku jsem zmínil, že onen zákrok třeba nemusel být proveden v noci a dokonce jsem netvrdil, že byl stoprocentně relevantní. Nicméně, šlo mi o hysterické Nečasovo chování a lži. Navíc, nejen jeho, ale i dalších. A je mi úplně šumák, jestli kroutí a ohýbá pravdu levičák nebo pravičák. Politické vidění pravdy je tristní, tak jako tak.

12 0
možnosti
MP

Policie byla skutečně ozbrojená, už se chystali páčit dveře beranidlem, přišli v noci jako estébácí, pak ji vedli v medvědovi, to bylo na jiných záběrech, hned po zatčení. Šlo o politické divadlo a mám stoprocentní jistotu, že ještě příští vánoce nebude nic vyšetřeno...Kdepak jsou ti dva miliardáři, po kterých se ze začátku šlo? Opravdu to není nikomu divné???

5 7
možnosti
JC

Policie při výkonu služby je VŽDY ozbrojená. Kdepak jste viděl to beranidlo? Proč by ji, madam, nemohli zadržet v noci? O tom snad nerozhodujete Vy, ale kompetentní policisté se souhlasem státního zástupce. Nevedli ji v medvědovi, kdepak jste to viděl? Možná na záběrech, kde jí už vedli do vězení. Při zatýkání ale rozhodně ne!

Tentokrát jste to silně nezvládl, promiňte. Proč se jí tak zastáváte?

8 1
možnosti