Přispějte si na korýtka! Přeci "Víme, kam jdeme"

 TOP 09 se rozhodla, že krom toho, že postavila svůj program ne zjevné lži, navíc její kandidáti zaplatí straně "motivační" poplatek v rozmezí 5 - 50 000Kč. Inu, oni přeci opravdu vědí, kam jdou. Takže takové malé výpalné je prostě slušný kšeft do budoucna s návratností minimálně jako u Koženého fondů.

 Motivační poplatek je prý zaručeným způsobem, jak motivovat kandidáty k vyšší aktivitě a pracovitosti. Upřímně, jestli si tam nominovali netáhla, tak je problém už v samotné nominaci. Já nevím, ale když mi někdo řekne, že dostanu přidáno v případě, že budu více pracovat, tak proč ne? Ale obráceně? To mi spíš připomíná ono legendární: "Nechci slevu zadarmo."

 TOPka si postavila svůj předvolební program na tom, že prý ví, kam jde a na konfrontačním postoji vůči hlavě státu. Chce prý bojovat proti zavádění prezidenstkého systému. Upřímně řečeno, beze změny Ústavy je nemožné, aby sem mohl prezidentský systém kdokoliv zatahovat. To, že p. Zeman udělal z celé minulé sněmovny malé kluky, to je spíš jen potvrzení malosti a vyprázdněnosti současných stran.

 Kalouskova slova o tom, že nechtějí zvyšovat žádné daně, to lze vlastně na druhou stranu vyložit i tak, že sice nechce, ale bude ZASE muset. Věřit zrovna téhle straně pohádky o nezvyšování daní může už jen člověk bez paměti, nebo někdo "motivovaný."

 Kalousek říkal, ře TOP je strana pro přemýšlivé voliče. Nevěřím mu... Každý se mohl o kvalitě této strany přesvědčit během posledních tří let. Jestli je někdo přemýšlivý, tak si určitě nejen vzpomene na tragikomické představitele právě téhle party a na obrovské škody, které zde po nich zůstaly. Mě spíše jen udivuje, že je vůbec možné, aby někdo, kdo to tady tak dokonil-odklonil, může znovu kandidovat.

 Takže milí kandidáti TOP, vy neohrožení bojovníci za lepší zítřky, vytáhněte portmontky a zaplaťte výpalné. Teda vlastně, motivační poplatek... Vždyť ta korýtka jsou už tak blízko.

 Přeji pěkný den.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Roman Košťál | sobota 14.9.2013 19:29 | karma článku: 44,86 | přečteno: 8143x