Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Vtip je v tom, že soudce je  n e o d v o l a t e l n ý . Proto si může dělat co chce. Sám jsem byl svědkem, jak porušoval zákon. O korupci soudců je zbytečné diskutovat.

0 0
možnosti
MP

Nezáleží vůbec na tom, kdo to vyšetřuje, ale Ištvány vyšetřoval Nagyovou a podle něj ona byla ve spojní s Rittigem. Takže určitá souvislost tam je. Proto jsem si jistý, že všechna tato zatýkání jsou pouhým divadlem. Až se půjde i po aférách ČSSD, pak to bude důkaz, že se skutečně vyšetřuje kriminalita všech politiků. Rittiga hned propustili, protože nemají žádné stoprocentní důkazy. V opačném  případě by ho nepouštěli tak brzo. Další důkaz, že jde o divadlo. Od Ratha počínaje, možná někdy i vyšetřovaným Janouškem konče.

0 0
možnosti
MP

Je zajímavé, že se tady trestají politické "zločiny", ale všechny známé ekonomické rozkrádačky jsou do dnešního dne nedotknuty. Není to divné? Po 25 letech jediná ekonomická rozkrádačka není vyšetřená.!!

0 0
možnosti
ZK

Z28d51e65n35a 47K30o15č54í

16. 2. 2014 7:42

Dřívější politická reprezentace si dosadila svoje soudce - a ti pochopitelně dodnes kryjí svoje chlebodárce, kteří se jim postarali o teplé soudcovské posty. ;-)

Vinu proto hledejte zejména u předchozích vládních politiků a stran !!!!

2 0
možnosti
MS

R^R^R^             :-)[>-]

1 0
možnosti
ZK

Z75d63e36n15a 16K73o48č54í

15. 2. 2014 20:44

Možná vás trochu zklamu. Vyšetřování je věc jedna a spravedlivý rozsudek je věc druhá.

Dokud nebude odsouzen, včetně dopadu na jeho majetek, tak je předčasné se dnes radovat. :-(

2 0
možnosti
Foto

Jistě, je nevinný. Těch jsou přeci plné kriminály. A ke svému majetku přišel poctivou prací při přesčasech někde na noční směně ve fabrice. Prostě, pracoval více než jiní a zaslouženě si užívá letovisko v Monaku. Ostatně, takhle si přeci mohou vydělat všichni... Já vůl podezřívavej...

4 1
možnosti
AJ

.."parta tlustých krků"... trefné!;-DR^

4 0
možnosti
RK

To je těžký jmenovče. Taky se mi to nelíbí, ale co akce Gross ..... ? Vypral evidentně 80 - 100 kradených  mega z Telecomu ( to byla jen ta menší  část )  směšným odkupem a následným prodejem jakýchsi akcií a co ? Ištván ani neejakuloval .....

2 0
možnosti
Foto

To je samozřejmě taky trestuhodné. To ale není o tom, hledat to na jedné či druhé straně. To není politika, to jsou lumpárny.

2 0
možnosti
MC

Růžové to opravdu není. Nadále s rudými intelektuály, ale lepší. Chce to pouze, aby každý kritik dokázal též vytvořit hodnoty, které by měl právo svým přirozeným altruismem rozdělovat z vlastní kapsy.

1 0
možnosti
Foto

Mohlo by se třeba začít tím, že se nebude krást a když, že bude ona zlodějina i potrestána a škoda nahrazena.

5 0
možnosti
ZB

Nejde odsoudit někoho jen kvůli tomu, že je bohatý, má nechutnou vyžranou papulu a mnoho lidí by ho rádo vidělo sedět.Pokud nemá policie dostatek důkazů je to její problém, ne problém právního státu.Odsuzuje se pouze za dokázaný trestný čin, to se zatím nestalo.Taková je realita, nepíšu svůj názor proto, že "fandím" monackému praseti,čas ukáže co bude dál...

1 3
možnosti
Foto

Zkuste mi prosím, nějak relevantně doložit, kterak k majetku poctivou prací přišel. A pak hnedka tu o Karkulce...:-)

9 1
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2392x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik