Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J82a93n 72R58á24ž

2. 12. 2012 16:59

Mülerová,Hanáková,Peak…Kdopak na nás tu pohromu seslal? Stalo se snad pravidlem, že se do politiky , a nejenom té naší, derou jen takové exempláře?

 Je zajímavé, že mezi námi žije velké množství inteligentních a schopných žen, z nichž mnohé už dokázaly tolik pozitivního, že musíme všichni chlapi před nimi smeknout a zrovna ty, co máme ve vládě musí dělat ženám takovou ostudu. Není-li to tím, že ty schopné, inteligentní a charismatické ženy požívající respekt a úctu svého okolí se mezi ty „zlojedy“ co tvoří naši vládu (jak je trefně nazval Karel Janeček), raději necpou?

11 4
možnosti
Foto

Naprostý souhlas! Není, co bych dodal...:-)R^ Trefné, naprosto.

7 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 4
možnosti
Foto

Sice jsem nechtěl být tak tvrdý, ale nezbývá než souhlasit!:-)R^

7 5
možnosti
JH

J44a79n 61H71u40r87k62a

2. 12. 2012 15:02

mě irituje dosazování lidí s kriminální minulostí do vlády omluvou ...oni se polepší...vícekráte už to neudělají atd.....a obyčejní lidé jsou cíleně přeměňovány v bezprizorní zadlužená monstra kterým jsou zabavovány veškeré majetky a likvidován slušný a důstojný život těmito predátory a jejich tzv. vynálezy na vyždímání lidí (poplatky z poplatků karet zákonů dodatků doplňků rovnající se nezjistitelných nedoplatků většinou uměle za tímto účelem vytvořených)...neznalost zákonů neomlouvá...a když zná tak se ani nedovolá;-€

17 3
možnosti
Foto

Tomu říkám, něco tak nějak shrnout!R^

8 4
možnosti