Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to smutné konstatování stavu naší politické situace. Řešení se bohužel žádné nerýsuje, tak nám nezbývá, než si takto ulevit.

Jinak dobře napsáno, karma R^

0 0
možnosti

Já vyčetla z vašeho článku jako zásadní - přehnaná očekávání a proto takový paušální odsudek. Neberu Vám Váš názor, ale nesouhlasím s ním.  Základní problém je totiž jinde, že lidi většinou nemají jasno, jaké je politické rozlišení stran. Co který politický směr ve SKUTEČNOSTI znamená.  Co přesně znamená.. takže volí podle svých priorit, aniž si uvědomí, že mu to politici v podstatě nemohou všechno splnit. Lidi totiž mají své priority obvykle takové, které jsou rozloženy do více stran. Tudíž politik z jedné strany mu to nikdy nemůže splnit. A pak jsou lidi naštvaní.

K současné situaci ve vládě - byli zvoleni na 4 roky. To je prostě demokracie. Ať se Vám to líbí, nebo nelíbí. Tak to je.  Tudíž musí-li jeden chybující politik z vlády, nezbude, než ho nahradit jiným.  Jestli dobrým, nebo špatným.... bohužel, to je - Koaliční vládnutí - poměrný bolební systém.  Který je nanic. Koalice je většinou vždy jen o nedohodách, naschválech, podrazech...

0 4
možnosti

Koaliční vládnutí JE obrovský problém, tudíž by se musela změnit ústava, jiný volební systém. 

NEPTEJ  SE,  CO  TVOJE  ZEMĚ  MŮŽE  UDĚLAT  PRO  TEBE - 

http://www.novaustava.cz/clanky/neptej-se-co-tvoje-zeme-muze-udelat-pro-tebe

0 3
možnosti

J10o51s11e91f 83P82o34t77r

9. 12. 2012 16:20

Pane Kosťál,

máte tak silné argumenty, tak vynikající analýzu a tak jasnozřivý vzhed do té prohnilé pravicové politiky, že nechápu, proč se veřejně neetablujete, rozhodně s vašimi kvalitami byste dneska seděl jako představitel pravé demokracie někde na místě těch lhářů, já osobně bych vás volil.

Samozřejmě všichni netrpělivě čekáme změnu vlády, co přinese konec zlodějnám, korupci, hlaní a podvádění (co, že zatím za korupci a zlodějnu byly odsouzeni převážně členové ČSSD ? - to mi tady napovídá soused, ale já mu nevěřím), zvýší se platy, sníží se daně, podnikatelé budou usazení někde v koutku, a my si konečně oddechneme !

Ach jo, to budou časy

2 4
možnosti

Když čtu Váš vstup, tak se nedivím ničemu.

3 1
možnosti
Foto

Současný tzv. dermokratický režim prosazuje zájmy zhruba 5% obyvatel na úkor všech ostatních. Tento stav je umožněn penězi, propagandou a propracovanou technologií moci, jejíž součastí jsou např. tzv. "přeběhlíci". Pokud by to tomuto režimu přestalo vycházet, změnil by se jednoduše na totalitní, fašistický. Proto na změnu prostřednictvím voleb nelze, bohužel, spoléhat.

8 2
možnosti
Foto

Krásně shrnuto!R^ I když je to smutné...

4 2
možnosti

Tak jste si zanadával, všechno a všichni jsou špatní...prostě se jen musí čekat až odněkud přijdou ideální politici a stvoří pro věčně nasrané Čechy dokonalý svět...nebo jim ho alespoň slíbí...

4 8
možnosti
Foto

Hm, to je hluboká myšlenka. Nemyslíte, že když jsou ti lidé prostě nas-aní, tak k tomu musí být i důvod? To není o slibech, na ty vám kašlu, to je o lidech, kteří se aspoň snaží splnit, co slíbí. To zase až tak moc, být nemusí.

11 2
možnosti

Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno, tak navrhuji změnit nějakou urychlenou evolucí člověka, takového jako si představuji JÁ. Pan Košťál.

3 9
možnosti
Foto

Skoro se mi chce říct, že toho člověka změnila doba. Doba, která se snaží dělat z lidí ovce. Já po nějaké evoluci netoužím, stačilo by mi, kdyby se začal používat prostý rozum. K tomu fakt není potřeba evoluce. Spíš se zbavit toho nezdravého, co je v naší společnosti nebo i v nás. Politici by měli vždy sloužit veřejnosti, pakliže tak nečiní, není chyba ve mě.

13 4
možnosti
Foto

Áááá samonasírači se nám ozvali. To bude šmakuláda, to bude sranda.

5 8
možnosti
Foto

Pane, co je to samonasír-č? Myslíte sebe? Já si myslím, že existuje jednoduchá rovnice: Akce - reakce. Prostě vždycky musí být nějaké spouštědlo. Nic se samo od sebe nespustí, vždy je to reakce na něco. A kdyby to něco nebylo, nebude ani odezva... Jinak přeji pěkný den.

3 1
možnosti
Foto

Tohle je otevřené rozkrádání státu za trpné a trpké spoluúčasti voličů. Kde se dá zlodějnou zbohatnout v tom jedou anebo kasírujou, protože jak jinak si lze vysvětlit, že se po desetiletí dělají ropné a lihové podvody a nikdo nic.

11 2
možnosti
Foto

Ano, ale právě proto jsem to nazval mafií. Poněvadž to má zcela jasné znaky organizace.

10 3
možnosti

Vidím to podobně. Podle mě, demokracie  vypadá úpně jinak, jak ta naše, prý správná. R^

8 4
možnosti
Foto

Problém je ale hlavně v tom, že se povedlo rozdělit společnost. To přesně totiž demokracii tohodle typu vyhovuje. Jinak díky za názor.

8 2
možnosti

A58d41a91m 17R26a82d54l

8. 12. 2012 16:05

absolutní souhlas! strašení Řeckem nezabralo, tak je postrašíme komunistama, to zabralo vždycky...asi nějaká kvalitní analýza, která poradila, čím zapůsobit na ovce...:-P

12 4
možnosti
Foto

Není nad universální strašáky, maskující vlastní neschopnost nebo čachry. Vymyšlený je to fajn...

5 2
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik