Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nové logo tu starou špínu nezakryje

 Do sněmovny jste se moje milá, nová, a konečně "správná" strano, dostali na kandidátce VV. Možná jsem úplnej tupec, ale nějak jsem si nevšiml, že by Karolína a pár dalších "vyvolených" mělo mandát od voličů k tomu, trhnout se a založit nějaký paskvil s podporou vládní koalice, která k tomu, aby zůstala u koryta, využije a použije cokoliv. Nebo už snad nějaké nové volby proběhly, aniž bych si toho všiml? Houby USA, ale Čechy jsou tou zemí neomezených možností! Tedy, aspoň v žumpě s názvem "politika".

 No, podle zbrusu nové strany "LIDEM", tady máme také zcela novou situaci. Už totiž nejsou zapotřebí vůbec žádné volby! Prostě stačí jenom tak, založit si vlastní stranu kdykoliv a pod záštitou p. Čistého se dokonce tato nová strana může podílet i přímo na vládě ČR. Tak tomu, říkám skutečná demokracie! Ne, že bych byl oslněn dosavadním politickým vystoupením strany VV, ač i nějaké plusy zklidila, ale to co zde předvedla p. Karolína LIDEM, to hraničí s kriminalizací celého politického systému. Jak je vůbec něco takového možné? K čemu tady potom máme vůbec nějaké volby?

 Nejsem Vševěd, ale jedno vím tutově, tohle rozhodně není OK! Jsem doslova zhnusen stavem, ve kterém se nacházíme a jedno vím zcela jistě: U příštích voleb nebudu v žádném případě volit jakoukoliv stranu, která se na tom hnusu více než 20let podílela, ale ani pijavice nového ražení v podobě politických turistů. Myslím, že je fakt hrozně důležité, dostat od koryt všechny ty zaručený politiky napříč spektrem. Všem nám už dostatečně dokázali, jak si tu svoji politiku představují!

 Buďme prosím rozumní a nevolme v žádném případě nikoho z těch profláklých ksichtů! Nemůže být hůře, takže volme kohokoliv, jenom ne ty, kteří nás do toho současného "blahobytu" dostali. To je jedinná demokratická cesta, jak se jich dočista zbavit. Šanci na skutečnou demokracii, totiž tihle veksláci od listopsdu 1989, dávno propásli a já jenom doufám, že už je skutečná většina našeho národa konečně prokoukla! A proto je důležité nerezignovat a jít k volbám.

 Jak se zmínil p.Kalousek na adresu ČSSD: "Kradete v krajích, že ani poledne nedržíte!" Já bych si to bez ostychu, dovolil parafrázovat na všechny vlády, minimálně za posledních 20let. A fakt se těším, jak dopadne současná kauza okolo p.Parkanové! Ne, že bych ji lidsky přál něco zlého, ale na druhé straně, ona byla prostě tou, která nejen může, ale i má nést odpovědnost! Jinými slovy, p.Kalousek se vyzná... A Vlasta prostě tu roli přijala. Roli, ze které plynou nejen požitky, ale taky, jak právě p.Parkanová zjišťuje, i problémy klasických bílých koní. A co si budeme namlouvat, tady zdaleka neběží jen o jednu kauzu a jen o Vlastu. To proto je kolem toho tolik povyku! Myslím, že političtí veksláci začínají panikařit a to je dobře, moc dobře.

 V nadpisu jsem zmínil, že nové logo starou špínu nezakryje. Pamatujme na to, až nám všichni ti dobrodinci ze všech těch politických partají budou tvrdit, jak právě oni nás všechny dovedou do toho správného přístavu, že jenom prachsprostě lžou! Příležitostí už měli dost. Já jim prostě nevěřím a myslím si, že kdo by jim potom všem, ještě skočil na vějičku, tak je zkrátka idiot!

 Nejsem ale tak naivní, abych si myslel, že když nebudeme volit všechny ty strany typu: Modré straky, Oranžády,Topáky, Třešně, Černoprdelníky, Zelenáče a další, tak že to bude najednou všechno OK. To určitě ne. Tohle bude na delší dobu, ale jednou se s tím začít prostě musí! O VV si dnes můžeme myslet cokoliv, ale je fakt, že nebýt jich, tak by dnes asi všechny ty "Kalouskovy standardtní postupy" neřešila policie. Tím se jenom jasně ukazuje, že má cenu zkoušet něco u voleb změnit. Pro mě je v podstatě i zkušenost s VV v zásadě celkem pozitivní. Veverky udělali velikou chybu v tom, že šli do party s těmi, proti kterým chtěli bojovat. Následné kauzy a špína, která vyplavaly na povrch, byly spíše důsledkem tohoto chybného rozhodnutí. I proto si myslím, že by se ti co je volili, rozhodně stydět neměli! Svými hlasy pro VV přispěli k tomu, že je dneska dost těch "nedotknutelných" v nejistotě. A to podle mě není vůbec málo. Přesto, že jsou dnes samy veverky až po uši ve hnoji, tak pomohly dost výrazně k tomu, aby se ten hnůj prostě začal kydat.

P.S.: Klidně mě rozcupujte, je to prostě jen a pouze můj názor. Nejsem asi ten největší vizionář, ale na druhou stranu, už mě všichni ti "doživotní" politici dost ..., víte co?!

 Přeji pěkný den.

 

 

 

Autor: Roman Košťál | sobota 23.6.2012 14:30 | karma článku: 32,79 | přečteno: 2261x
  • Další články autora

Roman Košťál

Přibývá nakažených... A Vojtěch má asi dovču

Divná doba... Nakažených je hafo, ale Vojtěchovi asi došly roušky, tak nějak zmizel. No, máme chytrou IQ karanténu, máme Prymulu a Maďara a hlavně virus vlastně už není... Jo, ještě bych zapoměl na tu tetu z Prahy.

15.8.2020 v 20:07 | Karma: 26,20 | Přečteno: 1005x | Diskuse| Společnost

Roman Košťál

Házet špínu na hasiče, je něco neskutečného...

Přijeli pomoct někomu a někam. Nikdy neví, co je čeká, ale jdou do toho. Já se jim klaním a děkuji, že jsou.

9.8.2020 v 19:26 | Karma: 40,26 | Přečteno: 1779x | Diskuse| Společnost

Roman Košťál

Hamáček v parku...

Pan Hamáček hájí otevření hobby kšeftů tím, že by se jinak lidé narvali do parků a bylo by to ještě horší. Tak nevím... Takovou pitomost jsem dlouho neslyšel. Bravo...

14.4.2020 v 14:14 | Karma: 25,80 | Přečteno: 865x | Diskuse| Společnost

Roman Košťál

Komunisti mají pořád jasno... Jo, oni podojí i kozla.

Komunisté mají vždycky své vidění světa. Je jim jedno, zda uškodí nebo pomohou. Soudruzi mají prostě nalajnovanou jedinou pravdu a ta je ta správná... Protože je jejich. A lidi? Těch je přeci hafo... (slušně řečeno)

2.4.2020 v 20:05 | Karma: 21,00 | Přečteno: 700x | Diskuse| Společnost

Roman Košťál

Osm hodin pro Kalouska...

Kam se hrabe Terminátor na Kalouska. Tenhle pán nám několik let dokazoval, jak se to má dělat, ale nemá dost. Dejte mu osm hodin a dá vám 40 miliard. Dejte mu ještě více času a dokáže nemožné.

25.3.2020 v 19:22 | Karma: 41,40 | Přečteno: 1790x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

Ruská jaderná ponorka plula u pobřeží Floridy. Fotky ukazují její poškození

19. června 2024  13:53

Ruská flotila, která navštívila Havanu, se rozdělila. Část pluje od Kuby směrem k Venezuele,...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

Komentátor Schmarz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Tři dny v práci, poté domů s majákem. Ministr Bek jel záchranářskou uličkou

19. června 2024

Premium Ministerstvo školství proplácí coby přespolnímu politikovi Mikuláši Bekovi (STAN) přes 57 tisíc...

Muž upoutal pozornost policisty. Při zásahu se u něj našly zbraně i munice

20. června 2024  13:57

Čtyřiadvacetiletý muž z Ústeckého kraje se choval podezřele. Toho si všiml policista, který si o...

V bytě vzplály nahromaděné odpadky, hasiči museli evakuovat sedm lidí

20. června 2024  13:48

Požár vypukl nad ránem v podkrovním bytě v bytovém domě v Lukavici na Šumpersku. Oheň se v...

V Jizerských horách hoří dům. Hasiči vyhlásili druhý stupeň, používají i žebřík

20. června 2024  12:51,  aktualizováno  13:38

Mohutné plameny šlehají z domu v Horním Kořenově v Jizerských horách. Požár vypukl v kůlně, hasiči...

Chceme posílit vztahy, řekl vietnamský prezident Putinovi. Chválil úspěchy Ruska

20. června 2024  9:07,  aktualizováno  13:28

Vietnam a Rusko mají zájem na posílení vzájemných vztahů, uvedli prezidenti obou zemí To Lam a...

Nejlepší tip na letní grilovačku: Bez něj se neobejdete
Nejlepší tip na letní grilovačku: Bez něj se neobejdete

Ajvar skvěle dochutí všechny grilované pokrmy. V redakci jsme vyzkoušely jemný i pálivý Ajvar, který se hodí k masu i zelenině. Jaké recepty se...

  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2392x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik