Nemocní lidé pokřikovali na Klause

 Bývalý pezident, polistopadový průkopník našich světlých zítřků, byl osočen hrstkou křiklounů. Srovnal se s onou provokací dle svého. Jak jinak...

 Hrstka nespokojených dnes počastovala p. Klause několika nelichotivými výrazy. Padala slova o tunelování, rozkrádání o rozprodání majetku do cizích rukou za hubičku... Pan Klaus tyhle lidi označil za nemocné a prý s nimi ani nemá smysl hovořit.

 Celkem si můžu o té průzračně čisté politice pana bývalého prezidenta myslet své, ale to není až tak důležité. Spíše mne zaujalo, že ony křiklouny označil za nemocné, ale sám byl v doprovodu těch "zdravých". Ve společnosti Nečase, Béma, Vidíma... S těmito zdravými jedinci poseděl v kavárně a při odchodu krátce sdělil, že s kvalitními lidmi se bude scházet i nadále. Co dodat?

 Při vstupu do politiky bydlel p. Klaus v paneláku a měl Š-120. Nezávidím mu majetek, který za svou politickou šichtu nahromadil. Ať si ho užije v kolektivu těch zdravých jedinců ve svém okolí. Jen mi vadí, že ty, kdo nemají stejný názor jako on, nazývá nemocnými. Nemá kapánek pokřivené vidění té jeho jedné a jediné pravdy? Já myslel, že demokracie je o diskusi a ejhle, ona stačí jednoduchá diagnoza. Já se vůbec nechci zastávat těch několika jedinců, neboť vždy se najde někdo, komu se něco nelíbí. Prostě mi vadí, to moralizování v hloučku takových důvětyhodných lidí. To působí spíše komicky.

 Pan Klaus odstartoval kovbojskou éru svých zdravých Kožených, neviděl špinavé peníze, zhasínalo se... A pak, když se pár těch kovbojů mohlo dostat až před soud, protože někdo to viděl s tou "čistou hrou" kapku jinak, tak na závěr svého vrcholného působení vymyslel super amnestii. Vskutku vrcholná tečka. Když jsem ale dnes četl jeho výroky, došlo mi, že vlastně jen vyléčil několik nemocných a svým závěrečným kouskem je znovu poslal do společnosti těch zdravých...

 Ano, určitě jsou nemocní lidé. Ovšem otázka je, jestli jsou těmi nemocnými ti křiklouni, nebo někdo úplně jiný...

 Přeji pěkný den.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Roman Košťál | neděle 17.11.2013 20:34 | karma článku: 33,71 | přečteno: 1698x