Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Dobře napsaný článekR^

On pan Kalousek nikdy žádnou odpovědnost necítil, on je jak úhoř - ze všeho se vysmekává a vymlouvá. Má s panem Schwarzenbergem mnoho společného, ale nejvíc to, že oba této zemi jenom škodí.

1 1
možnosti
Foto

Velice trefne, pro me pravdive. KarmaR^

2 0
možnosti
Foto

P60e76t14r 77B34u45r44i52a68n

13. 10. 2013 22:23

Nesouhlasím s Vašim tvrzením o Zemanovi, ale co se týká Kalouska, tak jste vše popsal perfektně. Karma.

1 0
možnosti
VH

Jen malý dotaz: Tušíte, jak dlouho je pan Zeman VSŽ?  Že zde plantáte o 15 let neřešených kauzách.  Přečetl jste si zprávy o tom, kolik z nich bylo za pana Zemana znovu vráceno do hry? Všiml jste si, jak moc se snažil alespoň některé kauzy vyrvat z drápů Klaosovy amnestie (a převážně úspěšně)??  Nevšiml, to vás nezajímá. Blbě by se vám pak nadávalo "na poměry".

  Pan Zeman byl dnes jediným rozumným účastníkem debat s VM.

0 0
možnosti
MP

zejména hsystem jeho nohsleda šloufa . necht žijou čistý ruce

1 0
možnosti
PK

P11a11v43e88l 47K92u51l57a

13. 10. 2013 19:01

Kalousek Kalousek Kalousek ;-D

2 1
možnosti
Foto

Na předvolebním mítinku v Pardubicích se vyjádřil stejně. Necítím zodpovědnost za nic, co jsem podepsal. Ani příliš nečtu, co podepisuji...

Ovšem stroj na podpisy lze pořídit daleko levněji. Může to být razítko za Kč 32,-. Ale kde zůstala ta odpovědnost volených/nevolených zástupců? 

Když stanovujeme, že rozhodovat může každý, kdo má do zadku ďourku, ale je jedno co posere, ocitáme se přesně v tom Džugašvilistánu.

2 0
možnosti

No jo Romane,to je ta slavná česká zastupitelská (kolektivní)demokracie...ve finiši nikdo za nic nemůže,to ti druzí..když je někdo šmejd,tak prý nemáme důkazy na takové tvrzení...hezky se nám tady zapelešili..a my nyní pobíháme jako slepice a když nám někdo nabízí šanci , pokus o změnu..máme spoustu argumentů,proč jej nevolit,nebo proč nejít k volbám....(všichni kradou..je to japonec)...a další výmluvy...pak se opravdu nedivím,že máme co si zasloužíme..Kalouska a když ne Kalouska..tak pro změnu tlučhubu Sobotku s Haškem...cokoliv jen prý úsvit ne...to jsme ale magoři..je nám vůbec pomoci ???

4 0
možnosti