Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Účastnilo - li se této sbírky velké množství lidí, svědčí to o tom, že dobrý člověk ještě žije, a o tom, že to celkově s životní úrovní u nás není tak špatné. To dokazuje komunistickou lež, že je tu milion žebráků. V každém státě je určité procento těchto lidí, byli tu i za komančů, ale nesmělo se o tom mluvit. Pokud se v některé státě zvyšuje počet těchto lidí, pak politici dělají něco špatně.

0 0
možnosti

I23v21o 31Ž74á13č22e27k

17. 11. 2013 5:39

Žádnému státu na světě se nepodařilo dosáhnout toho, aby v něm neexistovali chudí lidé.

1 0
možnosti

Vždy když čtu o cinkání klíči v roce 89, vždy mě napadne parafráze na Hemigwaye- "Nikdy se neptej komu zvoní klíče, zvoní tobě"

0 0
možnosti
Foto

Jde o to, jak cinkají. Respektive komu. Ono je cinkání a cinkání... Jak se cinkalo tenkrát a proč...? Jak zní ten cinkot dnes a komu?

0 0
možnosti

jinak vím o té akci,nakupila jsem něco málo....jen si pokládám otázku...kolik přispěli politici,kmotři a jiní zloději?;-O

0 0
možnosti
Foto

Lenko, to snad raději ani vědět nechci. Je mi z toho kapánek šoufl... Hrajeme hru, kde pravidla platí jen pro jednu stranu. Tohle není zrovna olympiáda. Bohužel...:-) Nejhorší je to, že vlastně nikdo nechce slyšet plnou pravdu, jen takovou jakousi pesudopravdu, jako že je tu fajn a ten, kdo se má blbě, je vlastně nemakačenko a idiot. Moc jednoduché... Bohužel, je dost těch, kdo tomu věří.

4 0
možnosti

zítra je pro mě běžný,pracovní den..okořeněn 100% náhradou mzdy...ale já bych do té práce šla i kdybych těch 100% neměla...jediný svátek,který uznávám je 24.12. a 1.1.:-P

0 0
možnosti

P24e19t29r 16F23o77j15t64í72k

16. 11. 2013 22:04

Romane, doufám že omluvíš tykání, ale s lidmi, s kterými se potkávám častěji, si povětšinou tykám. Já sice 17. listopad za svátek nepovažuji (jako jiní tvrdí, že Zeman není jejich prezident, ale přitom je, pokud tedy mají české občanství..), i když svátkem je. Svíčku si ale rozsvěcet nebudu. Svoboda slova je úžasná věc. Někdo s Tebou souhlasí, někdo ne. Ale když x milionů lidí něco nahlas říká (vyjádřeno volbami) a nikdo z těch, co by je měli slyšet, je neslyší, tak si tu svíčku rozsvítím až tehdy, až bude nějaká ta zpětná vazba, jak píšeš.R^

1 0
možnosti
Foto

To je v pohodě... Fajn je aspoň to, že můžeme mít názor. Aspoň do určité míry. Tykání není žádný problém, ty jsou úplně jinde.

1 0
možnosti

Náš sociální stát = musíš být cikán,musíš smrdět,musíš být agresivní,musíš krást,loupit,přepadávát a znásilňovt,musíš se hooodně množit a to uvidíš ty dávky.To chlap u soustruhu nevydělá ani za rok

3 0
možnosti
Foto

Stát by neměl dělat nikomu chůvu a rozdávat peníze za nic. Chudáky by měly držet při životě charity a soucit spoluobčanů. Pokud potravinová sbírka funguje vedle stědrých sociálních dávek, ztrácí význam i lesk.

6 2
možnosti
Foto

Jistě, ale na druhou stranu je dobré ze zeptat, zda je správné takovému státu odvádět stále se zvyšující daně. Prostě se ptát, jak reflektuje zpětnou vazbu. Nejen dostal, ale i dal. A samozřejmě rozlišovat kolik a komu.

3 0
možnosti
Foto

Dobří lidé ještě žijí. U nás na náměstí vařili včera zabijačkovou polévku a několik bezdomovců se najedlo a zahřálo - to je určitě důvod k radosti R^

3 0
možnosti
Foto

Je i není... Smutné je to, že žijeme v systému, který bezdomovce doslova vytváří. Zdaleka se nejedná jen a pouze o opilce a feťáky, jak se nám často snaží namluvit. Dobré je to, že ještě je pořád dost lidí, kteří umí dát. To je moc fajn. A díky za názor.:-)

6 0
možnosti

Doufám že ve chvíli, až se tady bude věšet, tak budu už dávno pryč. Snad to bude na internetu on-line. Rád se mrknu na pěknou revoluci:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik