Mediální ticho a policejní zvůle v ČB!

 Tohle už fakt ne! Včera nás "média" informovala o tom, že demonstrace v ČB byla zrušena, prý pro malý zájem. Pak najednou údajně 300 radikálů, chtělo prorazit policejní kordón na sídliště Máj. Jakých radikálů, kde se vzali? Vždyť podle médií přeci nebyla žádná demonstrace.

 Poslední kapkou k tomu, abych o tom něco napsal, byla reportáž ČT v dnešních Událostech. Tu asi zveřejnili omylem. Když jsem viděl policejní těžce oděné bezmozky, jak a proti komu zasahovali, vyskočil mi tlak hodně vysoko! Proboha, kde to jsme? Viděli jste to? Oni zasahovali proti nějakým radikálům?

 Ti hrdinové v černém tam bezdůvodně zmlátili a pozatýkali 60 lidí. Jasně, nebyl jsem tam a nemůžu vědět, zda někteří jedinci verbálně policisty neatakovali, ale i kdyby... Ta relevantnost zákroku, to se nedá hodnotit jinak, než slovem brutalita. Fakt by mě zajímalo, když přijde po takové akci nějakej polda domů, a mamča se ho zeptá: Tak co táto, jak bylo? A on odpoví: Fajn, zmlátili jsme asi 60 lidí a i když tak nevypadali, určitě to byli rasisti a radikálové. A mamka mu řekne: Super, tak si dej véču, ty můj hrdino.

 Jestli je řešení soužití s národostní menšinou cesta pendreků a brutality, tak to jste na to fakt kápli! U mě, ale mají ti borci v černém obrovský palec dolů!!!

 Nikdy bych po roce 1989 nevěřil, že tohle někdy ještě uvidím LIVE, ale bohužel, dočkal jsem se. Omlouvám se možná za nepříliš ucelený text, ale psal jsem to narychlo v pocitu stresu. Psal jsem to v emocích, ale úmyslně. Nechtěl jsem si nechat vystydnout hlavu a napsat, že se vlastně nic nestalo. Protože STALO! Neumím snad ani popsat ten pocit bezmoci a hnusu. Jedno vím ale jistě, kdybych u toho byl, tak jsem zadržený číslo 61. Tohle bych asi nedal. Koukat se na něco takového, to fakt ne.

 A už jen tak lehce dodám, že z youtube mizí videa právě ze zásahu v ČB. I mě samotnému jedno zmizelo s komentářem, že prý jsem ho sám vymazal.

 Poučení? No, stát se rozhodl řešit situaci s menšinou tak, že jednak dostanem přes hubu a jednak se šáhne malinko směrem k cenzuře. Bravo!

 Jestli to jde, přeji pěkný den. A třeba tady ten článek i vydrží...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Roman Košťál | neděle 14.7.2013 19:55 | karma článku: 42,16 | přečteno: 3042x