Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, Romane. Čím méně je práce potřebná, tím více je placená. Už kdysi jsme šprýmovali - když chybí v práci ředitel, nikdo o tom neví, ale když chybí uklízečka, všichni nadávají.

4 0
možnosti
JL

Zajímalo by mě, zda existuje obdoba v západní Evropě - politici domlouvají koalici a šéf jedné z koaličních stran odjede na služební privátní cestu někam do Prčic. Pochybuju.

3 0
možnosti
RH

Politici našeho systému jsou daní za demokratické zřízení. Nejsem z nich nadšen, ale zbavit se jich by šlo snad jen nástupem nějaké autoritativní vlády.. :-/ Je to tragikomické, ale všichni tihle vykukové, zloději a darmožrouti jsou dosazeni do svých křesel hlasem voliče (až na zemanovládu)..

2 0
možnosti
Foto

Jistě, to mi je jasné. Jen jsem si tak trochu povzdechnul a rýpnul.:-)

0 0
možnosti
ZB

Ano,šlo to i bez něho.Lidovci jsou demokratická strana, kde předseda není neomezený vůdce, bez jehož osobní přítomnosti není možno nic rozhodnout.Demokratická strana by měla být především týmová práce.Dovedete si představit, že by něco takového řekl Tomio Okamura z Úsvitu přímé demokracie Tomia Okamury?;-)Hnutí, či strana založená pouze na vůdčí roli jednoho vůdce je vždy špatná, protože není demokrtická.Politiky sice můžeme kritizovat, ale bez nich to v demokratické společnosti nejde.Máme pouze takové politiky jaké si sami volíme.Hra na "nepolitiky" v politice je samozřejmě hloupost...

2 1
možnosti
Foto

Jak jsem zmínil v závěru, někdo to musí dělat. Ale jde hodně i o to, kdo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2392x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik