Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P74e13t17r 78K22a36p24l41a13n

31. 1. 2015 19:00

To že muslimové mají ve zvyku považovat ženy za méněcenné osoby, které jsou povinny muže poslouchat, je obecně, známo, že mají ve zvyku své dcery slíbit jako manželky synům z bohatších a společensky výše postavených rodin a pak je do sjednaného sňatku nutit, i to bych ještě pochopil, i když to neschvaluji. Ale to, že dceru,. která si odmítá vzít starého, zhýralce, kterému jí její tatík slíbil, raději zavraždí a ještě místo toho, aby přiznali, že šlo o vraždu za neposlušnost, blábolí něco o cti, která se ve slušné společnosti určitě nezískává vražděním vlastních dětí,tak takovou pakárnu naprosto nechápu. Ale možná právě  v tom   je to kulturní obohacení, které mi setkání s touto zvrhlou kulturou( podle našich sluníčkářů) přináší.

0 0
možnosti
JM
JM

O tomhle alespoň naši slavní pisálkové napsali. O dalších vraždách mlčí. Například:

http://pravyprostor.cz/dva-mladi-turci-upalili-kvuli-sve-islamske-vire-nemku-ve-vysokem-stupni-tehotenstvi-zaziva/

2 0
možnosti
TT

Jojo, když jsem to sledoval na Spieglu, taky jsem se divil, že u nás ani píp.

0 0
možnosti

To, že zabít vlastní dítě je obludné, je jasné. Uvědomte si ale, že na 1 takovíto případ jsou desítky mýrnyx týrnyx utýraných dětí - a ani k tomu není potřeba nějaká pochybná víra.

0 8
možnosti
MP

Pane Šubrte, argumentujete zdánlivě logicky a správně, jenže... On je v tom skutečně nemalý rozdíl. Když ožralí a zfetovaní rodiče týrají a utýrají své dítě, je to jistě zavrženíhodný zločin, který má být a musí být tvrdě potrestán. Jenže tyto lidské zrůdy to nedělají ve jménu nějakých vyšších ideálů své víry, ale jen proto, že jsou to lidsky odporná hovada. Chápete ten rozdíl? Nevzpomenete si v historii zcela nedávné na jinou ideologii(aspoň jednu) v jejímž jménem bylo možno beztrestně vraždit? Zkuste se nad tím zamyslet, prosím.

13 0
možnosti
PB

..... halt, upravíme si ve slovníku ČJ význam slov "hodní" a "milí",- ajeto !

1 0
možnosti
Foto

Je absolutně jedno ve jménu jaké ideologie, nebo náboženství se vraždí.  Vražda je vražda, loupež je loupež a násilí je násilí a ti kdo tyto věci páchají jsou vrazi, lupiči a násilníci i když si tyto trestné činy pojmenovali jinak.  Například:  uspokojení cti, džihád, válka, daně, či neoprávněné podnikání.

2 0
možnosti
MC

R^Neřekl bych, že jste nacionalista, ale svazácké modré multikulturní košile v EU to zřejmě vnímají jinak.;-)

1 0
možnosti
PV

P74a25v74e98l 75V82é18b15r

30. 1. 2015 21:50

Vážený autore, rád bych otevřel malý koutek češtiny, takové, jaké nás učila maminka:

hold - viditelný projev úcty

holt - český povzdech o významu inu, tedy či zkrátka a dobře (hovorově také halt)

Docela by mě zajímalo, čemu jste to projevoval úctu.

Jinak Vám ale držím palce a s Vaším názorem, jako všichni slušní lidé západního světa, souhlasím. Doufám, že mně odpustíte mé malé popíchnutí (víte, ona většina kontrol pravopisu slovo holt neuznává a občas se musíme, vzdor slovníku, spolehnout na maminku).

3 2
možnosti
MT

Pavle, Pavle, nám jde o obsah, my autorovi rozumíme velice dobře ! Tu " Češtinu" si strčte někam !

11 2
možnosti