Křišťálově čistá TOP - proboha už STOP!

 Když jsem včera (29.6.) viděl a slyšel místopředsedu TOP Ženíška v UK hájícího MK, tak jsem si sám pro sebe pomyslel, tohle přeci nemůže být OK! Takže ve zkratce k obsahu vyjádření poměrně vysoce postaveného politika z řad TOP 09 p. Ženíška, hájícího p. Kalouska. Bylo to dost těžké K.O.! 

 Moderátor UK : Má ministr vlády právo vstupovat do policejního vyšetřování a ovlivňovat tak prúběh jeho vyšetřování?

 Ženíšek TOP : Bla bla bla bla bla bla...

 Moderátor UK : Dobře, tak tedy ještě jednou. Má ministr vlády právo zasahovat a ovlivňovat policejní vyšetřování?

 Ženíšek TOP : Bla bla bla bla bla bla...

 Moderátor UK : Dokonce i premiér Nečas označil podobné jednání, jako za hranou. I tak, se Vám zdá standartní?

 Ženíšek TOP : Bla bla bla bla bla bla...

 Moderátor UK : Děkuji za rozhovor.

 A psychiatr Chocholoušek zajásal... To je materiálu!

 

 Milí přátelé, takovéhle borce živíme ze svých daní! To jsou ti, které tzv. volíme. Jsou prostě na kandidátkách politických stran a holt všechny vykroužkovat nelze. Když k tomu připočtu trapně servilní Karolínu Peak, která je náhle schopná "pochopit" p.Nečase prakticky ve všem, tak je mi z toho malinko šoufl! Ten volební systém je třeba opravdu změnit, jinak se nic zásadního směrem dopředu nikdy nepohne! Je nutné nastavit pravidla tak, aby nedocházelo během jednoho volebního období k vzniku nových a na volebních vysledcích zcela out rádoby stran. Sílí ve mě pocit, že by bylo fajn, nevolit strany, ale přímo konkrétní lidi tak, aby bylo jasné, kdo tam vlastně po volbách skutečně bude a kdo už prostě ne. Rozumní lidé by se přeci měli vždycky, právě v rámci rozumu dohodnout, bez ohledu na nějaké stranické myšlení. Dokud tam budou stále stejní "obětavci", tak nebude žádná zásadní vůle něco změnit a to právě i s velkým ohledem na špínu ve financování všech těch partají.

 Pro p. Nečase je názor veřejnosti nepodstatný, jak se sám vyjádřil. Pojďme mu ukázat u dalších voleb, že to tak není! Z politiků ve stylu Nečase, Kalouska, Vondry, Kocourka, Drobila, Grosse, Tluchoře, Špidly, Topolánka, Bárty, Kočí. Škárky, Paroubka a dalších (to by byl hodně dlouhý seznam) mi naskakuje kopřivka! A to podtrhnulo ještě vystoupení komunálního politika TOP09 ve včerejším HP. Už ani nevím, jak se jmenoval, ale jistě si to dohledáte v archívu ČT. Spíš tím chci říct, že i na komunální úrovni, možná i díky malému zájmu voličů, se dostávají k místním korytům často vlastně ti samí chytráci, jako v nejvyšší politice. A výsledkem potom je to, že se krade všude. Prostě Kalouskův standard.

 Pospíšil taky nebyl zase až tak velká hitparáda, ale v kontextu toho, že by ho měl nahradit doživotní poslanec Benda, tak byl bývalý ministr spravedlnosti, vůči němu, ještě superstar! A navíc styl a rychlost dua Nečas - Klaus při jeho odvolání plus argumenty p.Čistého, to je ubohost, která mě ale nijak zvlášť nepřekvapuje. Vždyť Kalousek ani nijak nezpochybňuje fakt, že se tady krade za bílého dne, ale jenom obhajuje to, že když si tak politici nastavili mantinely, tak je to zkrátka legální a přes to nejede vlak!

 To bylo pořád keců o veverkách! A ono se najednou ukazuje, že hodně, ale fakt hodně veliká hromada špíny v té politické žumpě je tady i bez nich. Ten politický humus je tady zkrátka o dost déle, než éra VV. Nic víc, nic míň... Veverky si těžce naběhly na vidle politicky "vyzrálých matadorů", ktrerým poté posloužily jako vzkaz těm dole: "Vidíte co jste si zvolili?"

 Ale snaha něco změnit nesmí zapadnout! To není o Bártovi nebo Kočí a ani být nemůže. To je hodně o tom, zakrýt ty obrovský tunely za posledních 20let. Prostě oblbnout veřejnost za každou cenu tak, aby znovu a znovu volila tu svoloč, která rozkradla co se dalo! Nebuďme ovce a dostaňme je od koryt!

 

 Přeji krásný slunečný den, bez politiků současné éry! Hlavně těch, co nám chtějí kázat.

 

P.S.: V nočních zprávách jsem zhlédl reportáž o problémech postižených po naběhnutí tzv. Drábkových reforem. Co k tomu dodat, p.Drábku? STYĎTE SE!!!

 Já vím, že ten článek nemá moc ani hlavu a ani patu. Ale prostě jsem jenom shrnul pocity a fakta uplynulého týdne. Upřímně, dost děs! Docent Chocholoušek by měl fakt máknout...

 

 

                                                                                                                                                                         

Autor: Roman Košťál | sobota 30.6.2012 14:20 | karma článku: 30,01 | přečteno: 1582x