Komunisti mají pořád jasno... Jo, oni podojí i kozla.

 Komunisté mají vždycky své vidění světa. Je jim jedno, zda uškodí nebo pomohou. Soudruzi mají prostě nalajnovanou jedinou pravdu a ta je ta správná...  Protože je jejich. A lidi? Těch je přeci hafo... (slušně řečeno)

Tak nějak jsem si všimnul informace, že KSČM nechce prodloužení krizového stavu. Já ho taky nechci. Jenomže já proto, že je to unavující, ale pochopitelné, takže secvaknu podpadky a musím to nějak akceptovat. Komunisté ho nechtějí z nějakého svého principu. Myslím, že asi proto, že se bojí toho, že konečně skončí. Mají strach, tak se snaží hledat zoufalce, kteří jim ještě to koryto zajistí. Je jim jedno, zda je něco pro všechny, jde jim v tuto chvíli jenom a pouze o to, zda ONI.

 Je to divná doba, ale o to horší je vidět neskutečný hnus v podání soudruhů a soudružek. Všichni musíme nějak čelit tomu, co je kolem nás. Musíme být solidární a vydržet. S tím, co se děje nyní, nemá nikdo zkušenost. Musíme čelit nehezkým věcem a zvratům během hodin. Co je ale jisté, tak zkušenost se soudruhy má mnoho z nás už za sebou. Je mi zle z toho, že hrají své hry o přežití i nyní. To je hyenismus. Ostatně, vlastně soudružská normálka...

 Vyvíjet tlaky v téhle době na něco, je svinstvo. No, ale komanči vlastně nic jiného, než svinstvo ve své minulosti nemají. Kdo chce omlouvat prasárny a hledat něco v jakési parodii minulosti, že něco bylo lépe, tak sorry... Lépe nebylo, i když netleskám tomu, co je teď.

 Přeji všem zdravý rozum, hezké dny a hlavně zdraví. Natáhnu si zase tu blbost na ksicht, protože je to třeba. Nikoho to nebaví, ale asi je to dobře. Komunisti ať klidně chodí bez roušek, ale jenom ve svých stranických sídlech. 

 

 Pěkný den. RoK

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Roman Košťál | čtvrtek 2.4.2020 20:05 | karma článku: 21,00 | přečteno: 700x
  • Další články autora

Roman Košťál

Hamáček v parku...

14.4.2020 v 14:14 | Karma: 25,80

Roman Košťál

Osm hodin pro Kalouska...

25.3.2020 v 19:22 | Karma: 41,40