Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

...., jako prdel na hrnec. Karma Romane:R^

1 0
možnosti
ZB

V minulých volbách mnoho lidí volilo VV s představou, že horší to být nemůže...a bylo. Vždy může být vše horší, to však nevylučuje alternativu, že to může být i lepší.Každý chce lepší svět.Babiše a Okamuru bych neházel do stejného šuflíku, Babiš je úplně jiná liga než "popelkovec" soudruh Okamura.Geniální japonec si jako poslední si všiml, že Popelka je nebezpečný pošuk, nakonec to došlo i jemu a dal od něho ruce pryč, pozdě...Babiše jsem s Popelkou neviděl;-)

0 0
možnosti
RK

Jmenovče, tentokrát jen "částečný " souhlas ..................strašení novými lidmi či stranami nemusí být na místě. Strašení komunisty a Zemanem tedy ale osobně neberu na lehkou váhu ..........................Obé je velmi nebezpečné a pokud to nevidíte, něco k demokracii Vám schází ..................

1 4
možnosti
Foto

Jmenovče, také bych nebral ono strašení na lehkou váhu. Ovšem straší-li mě jimi zkorumpovaní mafiáni, tak sorry... To je jen a jen strašení v křeči a bázni o koryta. Nic víc.

10 0
možnosti
Foto

R28o26m53a93n 41K70o85z40e45l

17. 8. 2013 21:58

Jen bych dodal, že už jsme se setkali i s povolebním plněním volebního programu tímto způsobem "stejně jsem tomu sám nikdy nevěřil" nebo "neukazujte mi nesmyslné letáčky" (volební letáky vlastní strany). Jen počkete, až přijde blogger, na kterého působí Okamura jako červený hadr na býka. Napovím - ten blogger má stejné příjmení jako předseda jisté politické strany.

3 0
možnosti
MS
RH

Je demokracie. To zahrnuje i svrchované právo na špatná rozhodnutí.. A protože velká část populace není příliš inteligentní a vzdělaná, tak je špatná volba běžná. S inteligencí toho člověk moc nenadělá, ale vzdělání má každý ve svých rukou..

3 1
možnosti
BM

Pán je zřejmě inteligent protože on ví jaká volba je dobrá.

Hezký den

3 3
možnosti
SN
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik