Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Doufám,že stejně bude Klausův polibek smrti působit i na Miloše.

0 0
možnosti
Foto

Mám vážnou obavu, že ne...

0 0
možnosti
Foto

Ale jinak, děkuji všem, kdo přispěli. Nejsem nějakej namachrovanej idiot. Prostě všem díky ať už jsme si do noty padli, či ne. Názory můžeme a taky máme každý jiné. To je celkem v poho. Jen to chce vždy udržet tak nějak rozumný názor a nevyhraňovat se. Hádat se mohou naši politici, tak proč jim to kazit...:-)

1 0
možnosti
Foto

Možná proto, že historii netvoří strany, ale výjimeční jednotlivci. Klaus, ať už mu vyčítáme cokoli, je mnohem větší osobnost než Nečas a kdokoli z jeho party. Jen mě mrzí, že to odnesl zrovna Sobotka - ten si to nezasloužil.

Ale že tahle vláda dopustilla takový extremismus a zapomínání na komunistický marast, druhé kolo nebude pro mě. ;-D

2 2
možnosti
Foto

Ne zcela souhlasím, ale shodujeme se v tom, že Klaus je výjimečný jednotlivec a převyšuje Nečase i ostatní. O tom není žádná. Já jen zazlívám, že tu svou "MOC" nevyužil způsobem vhodným pro tuto republiku a plně v její prospěch. Pro mne je to negativní osobnost.

4 1
možnosti
LK

Je fakt, že Klaus v tuto chvíli ODS rozhodně neprospívá.

Já Klause docela nechápu, když se za něj ODS v prezidentské volbě prala, shytávala jeden políček za druhým, tak to Klausovi nevadilo.

Potom nechápu jeho hloupé gesto, kdy vystoupil, snad na kongresu ČSSD a tam se lísal, sklidil ovace ve stoje a snad na kongresu ODS požádal o zrušení čestného předsedy ODS.

To jsem doposud nepochopil.

2 0
možnosti
Foto

Ono dost Klausových kroků je tak nějak k nepochopení. Ovšem u něj to je vlastně normoš. Na druhou stranu zrovna u něj počítat s titulem "čestný", hmm divné...

2 0
možnosti
VM

Sám Velký Klaus se stal malým pohřbívačem mrtvol.Rv

Klaus je omyl, Klaus neměl nikdy být.

2 0
možnosti
Foto

Asi neměl, ale byl. Co k tomu říct? Myslím, že právě dokončil svou amnestií konečnou fázi privatizace. A taky dal ODS asi fakt posledního hudlana.

2 1
možnosti
Foto

Obávám se, že zde je přání otcem myšlenky.

2 1
možnosti
Foto

Asi jo, to nepopírám. Nicméně byla to strana s velikou voličskou základnou, měla vizi. Teď už ji fakt nezbylo nic. Jen sám nevím, zda je to dobře nebo špatně... Vždycky jsou za vším lidé a ty ta strana zvolila špatně. Na druhou stranu, při určité a velké sebereflexi ještě šanci mít může. Ale chce to zásadní změnu! Tak velkou, že si to skoro ani nedokážu představit. Jen mi něco říká, že nahrazovat alespoň kdysi demokratickou stranu starými, není moc dobrý pro nás všechny. Toť můj názor...:-)

2 1
možnosti