Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Vlasticka ani Pandury nejsou to same jako prani spinavycj penez. 

Mozna ze ani nevite, ze Svycarsko ma svoje Vlasticky i Pandury nebo gripeny....kdo vi...

0 0
možnosti
AK

Pane Košťál jako vždy karma a R^

0 0
možnosti

M27í22l51a 11Š66u10l58a

13. 10. 2013 10:43

.. no, ne že by Václav Klaus byl dokonalý, to v žádném případě .. chyby dělal i on, jen si to nikdy nedokázal přiznat, nakonec ani druhým by to nedokázal přiznat .. to je ten rozdíl mezi V.Klausem a Bohem, jen Bůh je neomylná :-) .. 

.. takže mu přisuzovat veškeré "zásluhy" ne chyby při privatizaci je nespravedlivé .. tam byli jiní šíbři, kteří to zmastili ku prospěchu svému a svých kámošů, co s nimi mluvili .. 

.. padáky byly vyřazeny po nějakém nepříznivém posudku, nejsem paragán a skočil jsem nejvýše z druhého patra, a to do plachty .. ale ony jsou jiné a řekl bych závažnější věci (pokud odmyslím zmařený lidský život), které by se daly chemikovi omlátit o hlavu ..

.. chápu to, ta frustrace a téměř beznaděj je z toho článku hodně cítit .. buď Romane optimista, jednou jim tu zade zase nakopeme .. a budeme (snad) i chytřejší a víc si dávat pozor, kdo je kdo (jak praví Bible: po ovoci poznáš je) .. 

.. ale jinak fajn, takže ode mě karma R^

3 0
možnosti

M94í74l92a 87Š93u41l35a

13. 10. 2013 13:04

.. oprava v textu: "zásluhy" ZA chyby ..

0 0
možnosti
MM

Arogantní Kalousek s občasnou virózou určitě má nějakou kulišárnu za nehty, jenže švajc případ se spíš točí kolem Zemana, Grose a celé ČSSD. O tom víc budou vědět Zemanovi estebáci.

2 2
možnosti
PK

P75a82v76e67l 94K71u96l43a

13. 10. 2013 6:07

Kalousek Kalousek Kalousek !!

3 1
možnosti
MC

Pokud vás vážně zajímá Švýcarsko, tak odborníkem je pan Cibulka.

0 0
možnosti
JM

J31i48r97i 89M97a53l30i46n75a

12. 10. 2013 20:35

Tenhle blog bych pojmenoval "Pivni rozumy". :-P

6 3
možnosti
Foto

Dávám vám R^ a karmu.

3 3
možnosti
Foto

Vám děkuji... A vážím si ji.

0 0
možnosti
ZB

Hrdina Smetana, zlý Kalousek a vše je špatně...Váš dnešní blog je takový populistický buřtguláš  o ničem ( Okamurův  recept ? ).Pokud jde o ty padáky, zjistite si prosím nejdřív fakta než začnete opakovat pivní folklor....

9 5
možnosti
Foto

Myslíte třeba fakt, že umřel jeden táta od rodiny? No, tak to si dám radši to pivo... S tichou vzpomínkou na toho kluka.

1 0
možnosti
Foto

Romane, Romane. Mám Vás za solidního psavce, tak se držte faktů. Vysokotučné mléko nedostalo od soudkyně Langerové žádný trest na svobodě. Naopak, ta ho ještě vyzvala, zda ji nechce prohlásit za podjetou.

Jenže frajer Smetana, místo aby bagatelní trest 100 hodin (já takovou porci odkroutím za sedm 12 hodinových služeb (právě teď mm jedna končí na ty práce kašlal, až si vykoledoval basu.

Prostě stát a jeho trestní mašinérie si nenechá nadělat na hlavu jen proto, že někomu se nechce trest opracovat. To prostě NEJDE.

A neviditelná ruka trhu? Ta prostě funguje skvěle. Podívejte se na trh mobilních služeb. O2 začal s neomezeným tarifem a během tří dnů to měli všichni a ten, kdo opravdu hodně telefonuje, ušetří hafo peněz.

Ta privatizace byla prachobyčejná zlodějna a spoluvinu na ní mají všichni vrcholní politici Havlem počínaje. Ti všichni se podepsali na těch podmínkách.

3 8
možnosti
Foto

Pane Hermánku. Ten verdikt soudkyně Langerové vedl ke konečnému odeslání Smetany do krimu. Blbě mi je už z toho, že to soudila ona. To, že Smetana odmítl veřejné práce celkem beru. V souvislosti s tím, za co byl souzen, to bylo minimálně trapné a ostudné. Jasně, šlo o blbost, ale právě proto mi onen následek přišel celkem mimo.

6 1
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik