Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

občani jsou unavení a Karel na hřbitově v  Břevnově....;-(

0 0
možnosti
MS

Já určitě držkou v zemi neryju. Jsem OSVČ a jediná povinnost, kterou mám vůči státu, je placení daní a odvodů na zdravotní a sociální pojištění. Ale to je běžné ve všech demokratických státech. Jinak si dělám co chci a jak chci (teda samozřejmě, co mi dovolí žena :-)). Ty, co i dnes ryjí držkou v zemi, mohu jen politovat.

2 0
možnosti

Určitě neryjeme držkou tak, jako se rylo za časů Karla Kryla. Myslím, že plno lidí mělo štěstí, že umřel, teď se na něj mohou krásně odkazovat a vkládat mu do úst různé legrácky, proti nimž už se nemůže ohradit. Říká se tomu logický klam falešnou autoritou. "Už Karel Kryl věděl" - věděl, nevěděl, kdo dneska může říct, co věděl?

1 0
možnosti

M40í17l23a 64Š47u18l66a

29. 9. 2013 21:02

.. kdo nevidí, nebo necítí co se tu děje, jak nám stále víc a víc utahují šrouby, jak čím dál více lidí to přestává zvládat, jak zde dochází k likvidaci střední třídy pomocí státní byrokracie, nesmyslných zákonů šitých na míru jedné skupině tak, aby "tvůrci" takové zrůdnosti dostali také svoje bez ohledu na druhé, kteří to zaplatí .. 

.. kdo to nedidí, nebo necítí tak asi žije na skleněné hoře .. nebo se jen stydí, že ho to postihlo již dávno také a tady jen machruje, protože být spokojený s tímto by už byla spíš diagnoza .. 

.. ještě všichni tou držkou v zemi neryjí, ale už jich je stále méně a méně .. no a pak je tu skupina, která nám tu držku do tý země rádi přimáčknou .. 

.. na kecy, že už to konečně vědí, jak se to má dobře dělat neskáču .. to tady poslouchám vždy před volbami, po volbách je všechno jinak, zkrátka jak říkal zubatá pleš "sliby nebyly zasazeny do reálného rámce" ..

.. říkají, že chtějí naše dobro ..... nenechme si ho vzít !

.. no a i když si ještě pořád na tu karmu nehrajete (nebo už vám to nevadí?), tak já vám tu karmu přesto dám Romane :-) ...

3 0
možnosti
Foto

Mílo, tohle můžu podepsat se vším všudy! A díky nejen za karmu...R^ Tohle, můžete v klidu bouchnout jako blog. Dobrý blog.:-) A karma? Když mi jí dáte fajn, když ne, svět se nezboří... Asi tak.

0 0
možnosti

Mluvte za sebe - a možná za tu  část národa, co radši drží hubu a krok za jistotu plného korýtka. Lidí kolem mě neryjí držkou v zemi, tváří se normálně - a když se jim  něco nelíbí, tak se ozvou... jsou to svobodní lidé a vědí, že o tu svobodu se člověk musí pořád starat (někdy i bojovat). Pokud vy osobně tou držkou v zemi ryjete, je to především váš problém - tak to nesvádějte na ostatní

2 0
možnosti
Foto

Moc Vám přeji tu jistotu, že neryjete...Ať Vám vydrží. Já určitě nemám problém s Vaším názorem, jen si o tom myslím své.

0 0
možnosti
Foto

kterou stranu tím myslíte ?

0 0
možnosti
MM

Jo, jo Kryl, ten mi krevní tlak upravoval už před 35 léty a nejen on. No s tou držkou v zemi jsem často, nějak to státní noha nestíhá a vlevo a vpravo to se mnou smýká, když chytím virózu.;-D  JinakR^

2 0
možnosti
DM

Osobne zadnou drzkou v zemi neryju a volim stranu prosazujici svobodu a zodpovednost jednotlivce, aby ani muj syn drzkou v zemi neryl.

6 0
možnosti

Kterou stranu máte na mysli?

0 0
možnosti
Foto

A že už zase ryjeme držkou v zemi? Ryjeme, bohužel ryjeme.

2 0
možnosti
JL

Vám se opravdu zdá, že s Vámi někdo tu vlevo, tu vpravo smýká? Já takový pocit nemám.

Nebo ještě jinak, se mnou nikdo nesmýká.

5 1
možnosti
Foto

Takže Vy nepociťujete žádné vlivy pravolevých vlád? Žijete na Marsu? Na Vás nedopadají skvělé myšlenky těch mudrců? Žijete si ve svém vlastním světě, kde se vás netýkají daně, poplatky, příkazy, zákazy a další moudra? To Vám gratuluji.

4 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik