Jeden mrtvý a tři těžce ranění... Saská Kamenice

Média zatím mlčí k identitě pachatelů, dělají, že nic... Nevím, nemám nic v ruce, ale klidně se vsadím, že to byli zase nějaký "doktoři" z řad migrantů. Kam jsme se to dostali? Co na to p.Merkelová? Podívá se pozůstalým do očí?

 V Saské Kamenici došlo ke sporu, jenž vyvrcholil vraždou jednoho Němce a těžkým zraněním tří dalších lidí. Média prý zatím mlčí o identitě ůtočníků, ale... Začaly probleskovat informace, že se jedná o cizince. Stačí...

 Saskou Kamenici mám kousek za rohem a opravdu už mi není jedno, že se tahle svinstva dějí takhle blízko. Opravdu musíme reflektovat a přijímat politiku EU, jenž nám donekonečna opakuje, že musíme něco nějak přerozdělit a prostě přijmout všechny ty "oběti"? Oběti, jenž už mnohokrát udělali obyčejné prasárny a ještě si u toho berou do huby Slovo Boží?

 Útočí noži, autama, klidně se odpálí v davu. Znásilńují, kradou, napadají. Při překročení hranic použijí klidně kyselinu a fekálie...  Tak jestli je tohle to obohacení, o kterém mluví rádoby zastánci jakéhosi paskvilu z řad EU a dalších multikulti organizací, tak jako pardon...

 Když jsem viděl minulý týden ty "doktory", co překročili nelegálně hranici se Španělskem, tak není o čem... Jestli někdo myslí vážně, že tohle je něco, co si zaslouží respekt, tak prosím pana Dr. Chocholouška o zásah. 

 Jo, jeden mrtvý Němec, tři těžce ranění, ale identita pachatelů prý neznámá... Slušnej oddíl. A tahle parta je čím dál blíž... No jo, asi se těm utiskovaným doktorům splašil skalpel.

 RoK

 

Zdroj: Novinky.cz

Autor: Roman Košťál | neděle 26.8.2018 19:41 | karma článku: 44,91 | přečteno: 3728x