Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro pana Jana Dvořáka

Dobrý den, Smazali jste mi dva příspěvky, kde jsem reagoval na tento příspěvek:

Marek Tůma:

Také jsem to sledoval, nicméně musím říct, že ten kdoví jak buransky vtipnej hradní kořala ničím novým nepřekvapil. Chová se tak přes 20 let, chovat se tak ještě bude do konce života. Smutný je fakt, že tenhle člověk zastává úřad prezidenta.:-/ KarmaR^

     Takže když diskutér napíše buransky vtipnej hradní kořala, čímž uráží hlavu státu, je to v pořádku, když já mu na to odpovím buransky vtipnej Tůma, jsem smazán. Výborně, blahopřeji vám ke kvalitní práci. Tímto jste definitivně potvrdili to, co si myslím dávno - že jste neúplatní a zcela nestranní novináři s vyváženým zpravodajstvím i komentáři. Čest vaší dobře placené práci. A můžete zase mazat.

2 0
možnosti

Tady je reakce IDnes, co mi přišla na mail:

Příspěvek byl smazán přísně. Vracím ho i s íčky.

 

S pozdravem

 

Adam El Chaar

0 0
možnosti

Jestli na prezidenta nechtěli ušít boudu.Jakmile by milost podepsal, vyšly by podrobnosti na veřejnost a Vy napsal úplně opačný článek.

6 0
možnosti
Foto

Právě jsem dočetl článek a hned chtěl napsat to stejné, co jste napsal vy.

I mě už je špatně, špatně ze všech těch zemanobijců, kteří už jen stále dokola a pořád, jak poškozená gramofonová deska (mladší ročníky asi neznají) opakují a stále jedno a to samé. Jsem si jistý, že autor byl rovněž jedním z mnoha kritiků loňské prezidentské amnestie, díky které se na svobodu dostala řada grázlů, co jsou už zase zpátky neboť opět kradli, znásilňovali, zabíjeli. A teď, když nový prezident nechá prověřit skutečný zdravotní stav odsouzeného a zjistí, že to žádost je podložena lživými argumenty a tak ji zamítne, je oheň na střeše.

5 0
možnosti

A mne je zase blbe z takto trapneho prispevku. Kdyby tam sedel spici Karel tak budete plesat nadsenim a je Vam uplne jedno, ze vule volicu byla jina. Pokud by to byval prohral Zeman, tak jiste jeho volici budou kultivovanejsi nez zvasty spousty Zemanovych kritiku. Jinak zrovna Vam autore bude blbe jeste minimalne 4 roky....

6 0
možnosti
Foto

Stalo se již "milým" folklórem nadávat na prezidenta Zemana, ať udělá cokoli. Předtím to prakticky stejná parta zkoušela na prezidenta Klause a také, když udělil hromadnou milost, neboli amnestii spojenou s abolicí, rozpoutala se třetí světová nukleární válka. 

Sice s vodními pistolkami, ale přece.

Mezitím dám jednu, s věcí zdánlivě nesouvisející poznámku. Když byl Jirka Grossmann na vojně a tam mu diagnostikovali leukémii, tak snad ten samý den byl v civilu a s modrou knížkou.

Tím chci říci, že pokud je někdo smrtelně nemocen, tak nepotřebuje žádnou prezidentskou milost, úřady ho na svobodu pustí samy i bez prezidenta. Nemohu si vzpomenout na jméno toho pašeráka drog z Thajska, aha, myslím, že Radek Hanykovicz nebo tak nějak. Tak toho propustili z vězení na svobodu kvůli rakovině a do půl roku byl na prkně.

Takže, aby prezident požadoval, aby žadatel o milost byl na smrt nemocný je stejný nesmysl jako dávat na honu mrtvému zajíci ránu z milosti do hlavy.

10 0
možnosti

Hezký večer.

I Vy "milovníci" pana prezidenta. Proč nejdete na hrad a nevyjevíte mu Vaše "sympatie"?;-D

0 5
možnosti

A proč? Zeman není z těch, kdo by si nechal lézt ...

0 0
možnosti

pokud má někdo 20 exekucí, není to žádná obě´t systému, ale nejspíš přímo podvodník nebo značně neodpovědný člověk, který svým chováním mohl způsobit řadu problémů jiným lidem - a to patří samozřejmě patří k arguemntům hovořícím pro či proti milosti.

Teď jsem se musela sama pro sebe zasmát - je to poprvé, co schvaluji Zemanovo  jednání  ;-D

10 1
možnosti

P90a89v28e42l 88K69u25l72a

12. 1. 2014 20:13

Také to tak vidím:-)

4 0
možnosti
Foto

Po stránce rétoriky Moravec na Zemana nemá a dostal jako vždy za uši. Jeho trapná snaha vracet míč zpátky zdánlivým protiútokem je téměř dětinská. Neumí být nad věcí a přímo z něj cáká jeho osobní pohled na ty, se kterými by měl vést nestrannou diskusi. Toť můj pohled na tu část, která se ryze rétorického střetnutí týče. ;-)

10 2
možnosti

Neuvěřitelné, poprvé souhlasím:-).

3 1
možnosti

Tak se mně zdá, že z toho Zemana už některým lidem hrabe. A teď si ještě dovolil nedat milost/abolici jednomu úctyhodnému občanovi. Skandální.

7 0
možnosti

A já kluk hlo'pá jsem si myslel, že když šéfoval sociální straně, tak že má sociální cítění.

0 1
možnosti
Foto

Lidi, děkuji za názory. jenom mi nepřišlo fajn, že si pan prezident dělá co chce. Má na háku vše, čím si kupoval hlasy. On je ten jediný správný a když chce někdo oponovat, je to idiot. Přijde Vám to OK?

3 5
možnosti

Urážet prezidenta neznamená mu oponovat!

12 1
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik