Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já přemýšlím o tom, zda tu dohodu se třemi poslanci ODS o jejich odchodu ze sněmovny lze interpretovat jako korupci a bohužel se kloním k názoru, že lze.

Ono to je jakoby stejné, ale stejné to není. Když dostane vysloužilý politik trafiku, je to normální, je to zvykem a nikoho to moc nepohorší (třeba nyní pan Vlček).

Ale pokud tři aktivní politici najednou složí mandáty, tak to prostě něčím zavání a policie se tím trestním oznámením pana Lásky asi zabývat musela.

1 0
možnosti
Foto

A ještě si přidám. Neexistuje jediný PŘÍMÝ důkaz o tom, že by pan Lacina někoho ÚMYSLNĚ (a za to byl ten trest, nikoli za tu nehodu) vyšoupl z dálnice a přesto chytil ten pětiletý trest. Proč? Protože ten soud tak usoudil. Takže teď se může stát totéž.

A nepište mi prosím, že důkazem toho úmyslu je to video.

0 2
možnosti
BM

Já nevím proč se rozčilujete... To, co se nyní děje je svědectvím toho, že se konečně něco děje, že ti, kteří si myslí, že jsou nedotknutelní, tak najednou nejsou! Všemocná dáma je najednou za katrem... Horší by bylo, jako to bývalo, že se nic nedělo a všichni si tudíž mysleli, že je všechno v pořádku.. A ono nebylo...... A konečně to jde ven.

5 2
možnosti
PK

P39a90v73e67l 56K44u32l36a

15. 6. 2013 17:05

Tak se vam podarilo namocit Kalouska i do teto afery. Neuveritelne! Nechodi on nakonec Necasovi za zenou a nenalicil to na nej?;-D

3 4
možnosti
Foto

Zdravím Pavle. A víte, že bych nebyl nějak moc překvapen, kdyby tam někde vzadu netahal za provázky právě Kalous? Ale když už jsme u toho, zmínil jsem onu politickou kulturu, kterou právě Míra tak vehementně obhajuje. A že by v tom nebyl namočen? Si děláte prču?;-D

7 2
možnosti
Foto

Pokud přistoupíme na logiku Policie, ta i koaliční dohoda je korupce. Stejně tak  byla korupcí trafika pro Špidlu v EU. To, co se u nás děje se děje na celém světě. Není to nic divného a patří k to normální politické dohodě. Horší je, že se pomalu stáváme policejním státem. Ten,kdo určuje, co je trestné je Policie ČR. Celá věc je šílený humbuk.  Na takové ptákovitě pracoval tým nejlepších detektivů rok a půl. To se musela celá akce provádět v noci a s ozbrojenci v kuklách ? Co je na nálezu zlata a peněz trestného ? Podle mě se to přihodilo lidu, aby celý humbuk nevypadal tak trapně

2 8
možnosti
Foto

Jestli je normální krást z veřejného, jestli je normální uplácet z veřejného, jestli je normální zneužívat veřejné k politickým dohodám a vekslům, tak ano... Bez ohledu na strany, je to na zvracení. Sorry, ale s tím mám problém.

16 2
možnosti