Hamáček v parku...

Pan Hamáček hájí otevření hobby kšeftů tím, že by se jinak lidé narvali do parků a bylo by to ještě horší. Tak nevím... Takovou pitomost jsem dlouho neslyšel. Bravo...

 Musíme nosit roušky, které nám nikdo nedal. Už to je je vrchol arogance. Musíme se chovat tak, jak nám říkají frajeři, kteří mají patent na rozum. Co na tom, že ten patent mění i několikrát za den? Oni přeci jsou ti správní na svých místech. Pak si skočí na nějakej bufet k Zemanovi a jsou v poho. Dokonce vám dají návod, že se dá v pohodě líznout zmrzka, nebo jak si dát párek v rohlíku.

 Vojtěch nevyhrál Superstar, tak aspoň maká na ministerstvu. Pořád něco dováží a stojí to celkem dost kaček. Super, akorát divný, že to pořád nikde není. Lidem se nařizuje a říká, ale nedělá se pro ně vůbec nic. Zdravotní péče jde absolutně stranou, ale můžete si někam zavolat. Hele, doktor na telefonu, to je něco jako si dát zmrzku přes kondom.

 Hamáček už možná ani neví, co říká. Možná by ta jeho červená mikina byla v parku sama. Otevřít další velký pitomosti a nechat zavřený ty malý, jo, to má logiku... Já celkem pochopím, že je to zvláštní situace a nikdo neví, co je úplně dobře. Ovšem naprostá blbost těch, kteří by měli tu sitaci alespoň nějak uklidňovat, to je něco, co je totálně out.

 Pane Hamáčku, když nevíte vůbec nic, tak mlčte. Zbytečný kecy o ničem a potvrzení vlastní blbosti, to není cesta nikam. Ani do parku... Teda, vlastně jo... Lidi si budou pamatovat tu vaší mikinu a hloupý názory. Tak otevřete zase nějaký kraviny, a rovnou řekněte lidem, že už promořujete.

 Nejdu ani do parku a ani do nějakýého hobby... Nepotřebuju k tomu rady od červený mikiny, stačí mi rozum. 

 

 Pěkný den.RoK

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Roman Košťál | úterý 14.4.2020 14:14 | karma článku: 25,80 | přečteno: 865x