Dostal jsem krabici s vínem, k mému úžasu v ní bylo víno!

 Nemá každý z nás to štěstí, že dostane krabici s vínem a místo vína na něj jukne 7mega. Mě spíš osobně děsí fakt, že zrovna takovýhle "štístkaři" nám všem ordinují, ať už na krajské či národní úrovni, tu pravou cestu!

 Fakt je mi dost těžko smířit se s tím, že politici, ať už nalevo či napravo, nám káží svá moudra o nutnosti toho a toho! Komu proboha mám věřit? Koho mám volit? Předvolební kydy jsou prakticky o ničem, v podstatě je to zase jen mrhání peněz, které by šly využít daleko smysluplněji, než na ty všechny předvolební kecy!

 Upřímně řečeno, jsem poměrně dost zděšen tím, kam jsme to za více než 20let od sametovky dotáhli! Jestli to, co nám v poslední době předvádí politici napříč spektrem je důvod k jásotu, tak jsem asi trošku mimo mísu a holt mi to nějak hlava nebere. Tady už snad nejde ani tak o osobu momentálně trefeného hejtmana Ratha, jako spíš o systém. A to je podle mě na tom právě to nejhorší! Nevidím totiž, prakticky žádnou možnost, vybrat v příštích volbách tak, abych se nemusel za svou volbu v brzké době stydět!

 Rath je podle mého názoru jen jeden z mnoha a fakt mě mrzí, že právě takový názor prostě mám. Těžko mě dnes může někdo přesvědčit o opaku. Bohužel...

 Moc rád bych věřil pohádkám o tom, že vláda chce bojovat s korupcí, že to prostě myslí s touhle naší zemičkou dobře, ale na druhou stranu, 10 už mi bylo a sci-fi prostě nevěřím. Zrovna tak nevěřím, že Rath je nějakým osamělým Mohykánem! Spíše si myslím, že takových je tam většina. 

 Co si vlastně můžu myslet jiného, když premiér téhle "srandaparty" mění svůj "nekompromisní" postoj prakticky na počkání?! Jak můžu věřit třeba p. Peak? Jak je proboha vůbec možné, že si v pohodě založí stranu, která se dokonce podílí na vládě, aniž by měla požehnání voličů? Jak může p.Kalousek tvrdit, že odbory a ostatní iniciativy sdruženné v platformě "Stop vládě" jednají v rozporu s ústavou, když požadují odstoupení vlády? Té vlády, s jejíž politikou není spokojeno 92% voličů? Řečeno slovy p.Topolánka: "Kdyby měli koule, tak už to pustěj!" Jenže tihle dinosauři naší politiky koule prostě nemají. Mají akorát ty krabice! A právě o ten obsah jim všem jde především...

 David Rath je určitě v průšvihu, ale mám dojem, že v průšvihu jsme bohužel všichni! Protože mám sakra dojem, že ta cedule "Rathovo" sedí tak nějak i na jiné kraje v naší zemi, než pouze na ten středočeský! A to je dost depresivní dojem, leč mám obavu, že opodstaněnný.

 I tak, přeji pokud možno hezký den!

 

P.S.: Je to jen a pouze můj osobní pohled na věc. Třeba se pletu, nemám patent na rozum. A pletl bych se rád! A abych nezapomněl, tak tady teď určitě patří poděkování policii - dobrá práce!

 

Autor: Roman Košťál | středa 16.5.2012 8:32 | karma článku: 22,11 | přečteno: 1212x