Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Slušnost v tomto státě skončila začátkem kupónové privatizace.

2 0
možnosti

Slušnost se v našem zaostalém středoevropském státě jaksi nenosí... Proč by jinak byl prezident Zeman zvolený lidmi prezidentem...Je to stejné jako o volebním systému u nás. Až po několika desítkách letech demokracie jsme se domohli toho, že si prezidenta mohou volit lidé. A jak to dopadlo skoro všichni už víme...Myslím si, že toto byl první pokus, příští přímá volba prezidenta bude určitě již lepší....Navíc chce Zeman vejít do historie, aby byl po boku významných státníků, jako byli Masaryk, Beneš, Havel a chce na sebe za každou cenu upozornit. Upozorňuje na sebe určitě hodně, je ale otázka, jak vejde do historie...

0 0
možnosti
Foto

Jak vejde do historie? Jako opilec a lhář ....

2 2
možnosti
Foto

Dobrý večer. Děkuji všem za příspěvky. Jsem rád za všechny. Nechci, aby to vypadalo, že chci jen za každou cenu plivat... Nechci, ale chování pana prezidenta je natolik vypovídající, že mlčet nechci.

5 1
možnosti
PK

Chce být originální a vtipnej za každou cenu, je akorát za hulváta.Rv

8 1
možnosti
VH

".... je nehodné prezidenta"?? Vy někde nějakého prezidenta vidíte?  Já jen doživotně frustrovaného a pomstychtivého dědka.

12 1
možnosti
Foto

A co uvidíme, když se podíváme na Vás?

1 3
možnosti

Proč si myslíte,že je prezident Zeman chytrý člověk?

1 0
možnosti
JL

Tak on byl, ale věk nezastavíš. Kdysi byl celkem vtipnej.

5 0
možnosti
PV

mimochodem, co byste napsal, kdyby si do mrtvoly kopl?

0 0
možnosti
VH

On do ní svojí poznámkou nekopl? (Tedy pokud je pan Schwerzenberk politickou mrtvolou, jinak by kopal do živého.)

1 0
možnosti
Foto

Akosi som dezorientovaný. Co vlastně ten Zeman zase proved, že se Roman tak čílí?

0 6
možnosti
RP

Neprovedl nic. Prostě tam na Hradu jenom je. To úplně stačí.;-D;-D

7 0
možnosti
MJ

Hezký večer.

Jak jde čas je v módě zdejších blogerů různí politici.A dnes je u Vás v módě pan prezident. Před rokem kdo? Před dvěma roky kdo? Před třemi roky kdo...před čtyřmi roky kdo?Co jste psal o panu Klausovi? Co jste psal telefonům páně Kalouska novinářům, co jste psal o jeho prostředníčku? Projížděl jsem si staré články na Lidovkách a na zdejším novinářském serveru. Tolik článků nebylo a ani od Vás.  A jste obětí novinářského majstrštychu , majstrštychu ,který ovládá veřejné mínění. Sleduji Vaše blogy a blogy dalších "politických" blogerů. Co napíší noviny, to píší blogeři.Na blogu je přesně vidět to podprahové vymývání mozků tiskem. Skoro věřím už panu Petru P. Hájkovi . Koupil jsem si jeho knížku "Smrt v sametu". Byl jsem zvědavý proč ta kniha vyvolala tolik bouře. On tam píše asi toto: "Probíhá revoluce v ovládnutí světa. Začala pádem věží. Ovládnutí světa pomocí tisku, který řídí myšlenky druhých, Jedněm předhodí jednoho politika, druhým jiného. " Oni ti dva staříčci si nemají vzájemně co vyčítat. Jeden za deset, druhý za dvanáct bez dvou. Myslím tím jejich paměť.Staříčci, kteří jistojistě nejsou mými vzory.Jeden je zhrzený prezidentský kandidát, druhý se stal prezidentem. Mají povahy, které bych osobně mít nechtěl.Ale znalosti a sečtělost ano.Zítra bude psát tisk opět o panu prezidentovi. Co asi? Jaký má program? Někde se toulá. Asi se ukáže nějaký důchodce, který ho nebude chtít pozdravit. A vyvolá to volání "Vivat" u Vás.;-)

3 2
možnosti
MJ

Dokončení. 

Přečetl jste si co vlastně na tom Karlovarsku dělal, co řekl a kde byl? O tom ve Vašem článku není ani slovo. Ani slovo kritiky;-)

2 3
možnosti
PK

P68a30v90e31l 78K54u49r12a70l

13. 1. 2014 20:00

No já v prezidentských volbách nevolil ani v prvním kole... nikoho z těch 11 šašků jsem fakt nechtěl.

Byl bych mnohem raději kdyby byla možnost volit za to že ČR nebude mít těchto 5 let žádného prezidenta.

2 2
možnosti