Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

D90i23a22n 81H34r90o22z18e71k

30. 12. 2012 0:31

Vaše blogy už nejsou co bývaly. :-/  Dřív jste si z dění okolo dělal srandu, ale teď se babráte v každé hlouposti. Proč řešit podobný seriálový "superkauzy" z české politiky? Vždyť je to jak telenovela, kdy by se každý týden dal natočit jeden díl nekonečné story o české "politice". A než se babrat v "seriálu", to je lepší věnovat čas opravdovým problémům.

A dovolím si rýpnutí s adeptem na Hrad. Volit Franze je stejná protestní akce, jako volit komunisty do krajů, bude kolem kopa keců, ale ve finále stejně o nic nejde. Ostatně názory mají být konzistentní a neměly by se vytvářet až před volební urnou, nebo reklamou z TV či YouTube. Každá pozice má být obsazena tím, kdo na ni má a podle mě jedině Táňa Fischerová dokázala, že na takovou pozici má. Zvládla parlament, zvládla komunismus, kapitalismus a zvládne být seriozní a slušnou prezidentkou. ;-)

0 2
možnosti
Foto

No, děkuji za názor. Nevím v čem spatřujete telenovelu, nicméně konzistentní názor stále mám. Nemyslím si, že se babrám v každé hlouposti. Pro mne jsou to celkem zásadní věci. Mrzí mne, že to vidíte jinak, ale třeba jste jenom nepochopil, co jsem vlastně chtěl říct. A víte, sranda taky nemůže být pořád... Ne, že bych nechtěl.:-)

0 0
možnosti
JR

J67a24n 56R73á74ž

29. 12. 2012 19:22

Článek jako úvaha o dění v politice je OK R^

P.S. S Francem to bylo dobré , když se jeho kandidatura dala chápat tak, že chce iteligentním způsobem nastavit zrcadlo našemu politickému absurdistánu a volbu jako takovou zesměšnit. To jsem mu fandil!

 Průšvihem se ale jeho kandidatura stala v momentu, kdy ji začal brát vážně a jako politik se snažil vystupovat. Tím shodil vše  co proklamoval  svými životními postoji do té doby. Padl do toho bahna naprosto po hlavě a jen předvedl, že nebyl schopen sebekriticky vyhodnotit, že na politiku nemá ani vlohy ani základní vědomosti...viz  trapas  jeho vystoupení v Hyde Parku. Když tam vystupoval a prokazoval, že vůbec neví "Vo Co Go", tak mi mi jej na jedné straně bylo líto, ale na druhé straně jsem se jen divil, jak inteligentní člověk proklamující neortodoxní přístup ke všem aspektům  života může ze sebe udělat zčistajasna naprostého šaška.

Franc jako pedagok a hudební skladatel R^V jako politik RvRv;-D..

3 1
možnosti
Foto

Díky za názor. Nicméně, to co je pro vás velké mínus, je pro mne obrovské plus. Taky jsem viděl HP, ale na rozdíl od vás si přeji více takových, kteří nerozumí té současné normě hnusu, která nás bohužel obklopuje. Jediná cesta ven, je dle mého, napumpovat do politiky lidi, kteří nejen, že nechápou, ale ani nechtějí pochopit současný trend.

 Jinak díky za kladný názor k obsahu a neberte si to nějak osobně. Mám už z naturelu asi tak nějak radši ty šašky...

0 1
možnosti
LC

Romane,tak já budu volit T.O. nebo Franze, ale to není rozhodující ,rozhodují jsou parlamentní volby a tam k tvému pláči nad tím co je u nás za cirkus je jen jediná alternativa -komunisté,pro někoho bohužel a pro někoho bohudík ,ale jsou zatím jediní

0 1
možnosti
JR

J34a46n 14R60á36ž

29. 12. 2012 19:25

V příštích volbách komunisty budeme volit všichni, jen se budeme lišit ve které straně!

0 1
možnosti
BS

Se vším s Vámi souhlasím, až na toho Franze. Ani proti němu nic nenamítám, až na to, je to evidentní amatér - už jen proto nemá šanci. Ale dávám karmu, a rád...

0 1
možnosti
Foto

Díky. A sorry, radši zvolím čistého amatéra, než profíka schopného všeho.:-)

0 1
možnosti
KS

K72a46r31e95l 72S96a51i27d52l

29. 12. 2012 16:54

Nene,ta tapeta to není náčelník afrického kmene lidožroutů,to je živý president českého národa Švejků !:-/RvRvRv

1 0
možnosti
Foto

Radši budu Švejk, než blb, který si nechá líbit vše. Tapeta je handicap? Kdyby neměl třeba ruku, tak co? Neměli bychom soudit lidi podle vzhledu. Za totáče jsem byl taky špatnej hned na první pohled, protože jsem nosil džínový hadry a měl jsem dlouhý vlasy... Mám za to, že už jsme kapánek dál. Aspoň doufám. Narcis, kradoucí drahá pera, pro mne taky není úplně tou pravou vořechovou...

1 2
možnosti
Foto

No jo, ale když vono je to těžké. Orangutan z pražské ZOO určitě také žádné vazby na politiky ani na korupčníky nemá - ale taky bych ho za presidenta nevolil...:-P

1 1
možnosti
Foto

Milý pane, pro mne i orangutan ze ZOO má lepší vstupní hodnotu, než zprofanovaní kandidáti. A skutečně nemohu za to, že kandidují lidé, kteří si, s prominutím, nevidí do huby... Kdybych měl volit mezi těmi médií favorizovanými, tak orangutan zvítězí o parník.

 Můj názor a nikomu ho nenutím.

1 1
možnosti
ZB

Politika, to není ani poctivý zločin, to je jenom taková surová rvačka.(Karel Čapek)...jen tak mimochodem o jakých 800 milionech pro Dobeše mluvíte?

1 1
možnosti
Foto

Tak jestli se nepletu, tak Kalousek uvolnil na poslední chvíli 800 miliónů pro sport. Ve světle angažovanosti p.Dobeše pro podporu vlády, mi asi došlo proč... Zvlášť, když Dobeš založil Hnutí pro sport. Nebo se pletu?

0 1
možnosti