Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ano kolem určité části mafiánské "pravice" se soustředí lidi, kteří ohrožují demokracii. Když na to Češi budou jenom čumět, tak se za pár let budou divit, kde je jejich svoboda.

0 0
možnosti
LB

Nejsem milovník této vlády, ale už podle nadpisu je vidět největší český politický problém - každý "výzkum" je pro voliče jako průkazný fakt. Napadlo vás, že ona "statistika" je nepřesná a zkreslená? Podle toho, co napíší média nebo co řekne Zeman se pak řídí půlka národa a podle toho to pak ve volbách vypadá. Lidi, nejste ovce!!! [>-]

0 4
možnosti
Foto

S dovolením... Já jsem nepsal tento článek s ohledem na nějaké průzkumy, ale dle SVÉHO názoru, tak mi prosím nepodsouvejte vaše pocity. A právě proto, že nechci být vámi zmíněnou ovcí.

6 0
možnosti
Foto

do té doby dokud budeme volit politické strany a poslanci nebudou odvolatelní i během volebního období zlepšení nenastane. Lumpárny prolezly vším a všiváci jsou v politice v převaze. To se těm pár poctivým politikům, co tam ještě zbyli, moc mizerně politikaří.

5 0
možnosti
Foto

S tímhle mohu souhlasit. A i o tom je ten článek... V roztříštěné společnosti, kde si každý hájí to své, to má ale bohužel jenom malou šanci, ale za pokus to stojí.

1 0
možnosti
PK

a to kyselo je moc kyselý............4.cenová skupina po 10-ti kouscíchRv

0 3
možnosti
Foto

Tomu říkám skutečně podnětný diskusní příspěvek.;-D Když nejsou argumenty, ještě pořád zbývá ta 4.cenová, že? A bacha, ať si ten palec nenamočite v tom kyselu.

6 0
možnosti
JZ

Autore, pro kolik % (koho, ceho?) je demokracie, krome Cech, na zbyvajicim uzemi Ceske republiky?

0 2
možnosti
Foto

Ono to bylo myšleno v kontextu s podporou vládě. Je to o tom, že nám vládne cosi, podle mne hodně nelegitimního. Nic víc... Něco, co stojí na něčem, co nikdo nevolil a každý soudný člověk, to prostě musí uznat. Opakuji, každý soudný...

3 1
možnosti
Foto

Tenhle článek je vlastne takové primitivni nadávání ze 4. cenově skupiny.

2 8
možnosti
Foto

Váš příspěvek, je vlastně takový klasický, ze 4. cenové skupiny...;-D Ale, díky za něj.

5 0
možnosti
JC

J64i23ř24í 15C46á59s76e68k

12. 2. 2013 16:38

Já spíš nechápu, proč musíme mít většinu. Převládne jedna strana(levice-pravice) a prosadí si co chce. Příště druhá a zase si prosadí co chce.

Když budu mít zákon, který říká, že vraha odsoudíme, potom budou hlasovat všichni pro, protože je to dobrý zákon.

Když budu mít zákon, že mu to odpoustíme, tak je to blbý zákon a při tomto stavu se lehce stane, že si ho většina prosadí.

Já bych opravdu stanovil 50% levice a 50% pravice a tím se dosáhne toho, že projdou pouze dobré zákony a ty zmetky neprojdou. A ještě bych zvedl min. hranici. Např. aby byl zákon schválen muselo by být pro 75% poslanců.

Opravdu si nemyslím, že by se nic neprosadilo. Prosadilo by se pouze to, co je opravdu dobré.

1 0
možnosti
JC

J58i24ř11í 65C35á23s57e74k

12. 2. 2013 16:40

A čeho se děsím - po volbách. Levice v obou komorách parlamentu. To prosadí naprosto cokoliv, co si zamanou. Jsem levičák a přesto mě tato nadvláda děsí.

1 4
možnosti
JD

J76a90n 10D67r62t14i60n69a

11. 2. 2013 10:27

Ja mam strach ze znechuceni lide zvoli v dalsich volbach kombinaci CSSD&KSCM a dusledky pak mohou byt drsne. Nadavat je jedna vec, ale jake byste videl reseni?  Zazil jsem totalitu a proti tehdejsi dobe je dnesni doba lepsi. Znam (jako kazdy) nekolik set lidi a vsichni se po hmotne strance maji lip nez tenkrat. Mezi nimi byl jen jeden ktery mel problem – pojistovak  ktereho vyhodili z prace, nejakou dobu rozvazel pizzu, dneska je zase pojistovak a rika ze vozeni pizzy bylo  mozna lepsi. Pres vsechen ten bordel a korupci se necitim nijak omezovan, nasel jsem si dobrou praci (vyvojar v elektronice), mam plat o nemz se mi za totace ani nesnilo, nikdo me ani moje deti  neohrozuje.  Mym jedinym prohreskem za totace bylo dvojlete clenstvi ve skautu (kdyz ho v sedesatych na chvili povolili), nebyt rozumneho tridniho (sefa komunisticke bunky na gymplu ktery papir s mymi „zlociny“ z posudku odstranil), tak bych si mohl o vysoke nechat jen zdat. Rada mych znamych tohle stesti nemela, a tak premiantky tridy, holky se samymi jednickami museli ji na ucnak a nakonec je (aby mohli udelat maturitu) donutili vstoupit do strany.  Byl jsem reakcni zivel jen proto ze jsem v sedmi letech (!!!) vstoupil do skautu ktery po dvou letech stejne zrusilil.  Taky jsem nastvany jak to dneska vypada, ale daleko vic se bojim toho co bude po volbach.

13 4
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu. Určitě je to dnes lepší, ale neznamená to, že když nám někdo přisype do krmítka, tak budeme jen vrnět blažeností. To není jen o hmotných věcech a nechat se oblbovat vějičkami jako jsou peníze a supermarkety je hodně přízemní.

 Dneska můžete do skautu, jo... Ale když se třeba mluvilo o nominaci p.Pelikána, tak skončil proto, že psal blog, jenž se nelichotivě zmiňoval o kvalitě současné vlády. Takže, nějaký zásadní rozdíl tam taky není. Vždycky to bylo o lidech...

 A bohužel je spousta lidí, kteří si to zlé z minula, přenesli do současnosti a parazitují na nás všech.

7 0
možnosti
MK

Kradou predevsim ti nestranicti! To je potreba si uvedomit. Neustale lidi v diskuzich nadavaji na politiky toho ci onoho tabora jak co kde rozkradli a maji zcela jiste pravdu, trochu se vsak zapomina na to, ze zejmena ti bez prislusnosti kradou nejvic. Ti urednicci, co sedi na razitkach, ti co prikryvaji zlodejiny ostatnych, vypisuji a nasledne vyhlasuji viteze zmanipulovanych vyberovych rizenych atd. atd. Vzhledem k poctu clenu politickych stran a poctu statnich uredniku neni mozne, aby vsichni jednali na pokyn nejake strany. Proste jsme narod malych zlodejicku na statnim, problem je ze pod heslem z ciziho krev netece jsme se prokousali do situace kdy uz zacina krev tect a jeste ji hodne potece.

4 0
možnosti
Foto

Nemůžete házet lidi do jednoho pytle. Nejsme všichni stejní a to je dobře. Kdyby si každý odváděl svou práci, nebyl by problém. Pakliže chce někdo něco zneužít, měl by být někdo další, kdo na to reaguje. Pakliže ani tohle nezafunguje, tak je prostě něco blbě, nebo už můžu uvažovat o Kalouskových standardech... Je to v lidech.

3 1
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2392x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik