Děkuji naší DRAHÉ vládě za zdravý životní styl!

 Milá vládo, chtěl bych ti jménem všech prostých občanů této, v blahobytě se topící zemi, poděkovat za  nezměrné úsilí všech členů  vládního kabinetu o všeobecné blaho nás, prostých a blbých voličů. Po citlivém zvýšení DPH jen doufám, že příští zima nebude příliš dlouhá a krutá, abychom se mohli zdravě pást a užívat si tak konečně zdravý způsob života, jež jsi nám svým prozíravě moudrým rozhodnutím umožnila.

 Pravda, najde se pár škarohlídů, kteří budou reptat, že už mají těch hnusných brambor dost, že ty podváhové gumové rohlíky se nedají jíst věčně a po mléku mají sračku, ale těžko se zavděčit všem. Vždyť jde o naše zdraví! Maso je plné dioxinů, minerálka je plná bublinek, alkohol je metla lidstva a léky vlastně taky nebudeme při zdravém životním stylu potřebovat! Super! Já jsem tak rád, že to naši milí politici vzali konečně tak pravicově do ruky, že už se smazávají i rozdíly mezi pravicí a levicí.

 Chtěl bych ještě jednou poděkovat, ale zároveň i upozornit naší drahou vládu, že při zdravém životním stylu by mohlo dojít ke zvýšení průměrného věku a to by mohl být problém. Oni by pak ti přestárlí dojiči, našeho, tak drahého penzijního fondu, mohli chtít začít čerpat důchody! Prosím proto, aby jste s tímto drobným problémem počítali a zkusili to nějak citlivě zahrnout do připravované důchodové reformy. Já bych kupříkladu navrhoval, buď zvýšit věk odchodu do důchodu ( 95 let), nebo nařídit v 65 letech povinnou sebevraždu.

 A představte si, že jsem dokonce zaznamenal i takové kacířské kecy, že prý to není tak dávno, co byl na penzíjním fondu přebytek! A kdeže prý ty peníze jsou?! No, nehorázný pomluvy!

 Takže, ještě jednou dík a vydržte ve svém spravedlivém reformním boji za práva nás všech! Jo, a jen tak mezi námi... Ty hnusný, plesnivý brambory co prodávají v supermarketech jsou už teď tak drahý, že na ně už stejně skoro nemám, tak je klidně švihněte do té vyšší sazby taky!

Autor: Roman Košťál | pondělí 21.2.2011 12:46 | karma článku: 31,48 | přečteno: 3171x