ČSSD je dávno mrtvá, jenom Hamáček a spol si myslí, že je zatím na ARO

Musím se minimálně pousmát, když poslouchám frajery z ČSSD, jak něco pořád chtějí... Co? A na jekém základě? Nebožtík už toho fakt moc nepotřebuje... Ámen.

 ČSSD přišla s nějakým požadavkem něčeho. Vlastně je i jedno čeho. Ona by měla šoupat nohama a být vděčná, že ještě nějak je. Pan Hamáček po akci pana Staňka rozjel nějakou svou akci, kterou chtěl asi něco říct, jenom fakt nevím co... Staněk byl do vlády nastrčen s požehnáním svého šéfa a je spíše smutné, že ho kápo nějak moc nepodržel. 

 Pan Zeman je velkej kluk a samozřejmě má nejen svůj názor, ale i své mouchy. Nic nového, nic překvapivého. To, že mu Staněk sestřelil Fajta, je celkem jasné. Nicméně, Toho Staňka mu do vlády nahrál sám pan Hamáček. Kdyby měl reagovat jako chlap, tak by měl skončit ON. Plivat kolem umí i idiot.

 Prezident to tahá někdy i přes hranu, protože prostě může. Hamáček si může vyhrnovat rukávy a říkat, že něco chce. Blbý je, že už to vlastně nikoho nezajímá. A Babiš? Byl by hloupý, a to on není, kdyby mu na tu hru, že nějaká mrtvola něco chce naběhnul.

 Zpráva z ARO pro několik málo příbuzných... "Pacient bojoval, ale bohužel podlehnul tomu, jak žil..."

 

 Pěkný den. RoK

Autor: Roman Košťál | sobota 13.7.2019 17:47 | karma článku: 37,08 | přečteno: 1269x