Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

D18i72a74n 60H95r76o40z29e47k

16. 12. 2012 19:17

S článkem se nedá než souhlasit. Pravdou je, že každý alespoň z části demokratický stát má takové politiky jaké si zaslouží a jaké lidé volí. 

Přitom se u nás najde pořád spousta schopných a pracovitých politiků, kterým není cizí slovo morálka a odpovědnost (za všechny např. kandidátka na prezidentku Táňa Fischerová), ale to bychom snad ani nebyli my Češi, kdybychom chtěli něco víc. 

Jak pravil Werich: "Češi si potrpí, aby si potrpěli." A proto se tu snad ani ničeho lepšího v blízké budoucnosti nedočkáme.

0 0
možnosti
Foto

Jo, ale v tom případě je něco špatně.

0 0
možnosti
VM

Odsuzujete neustálé kritizování, ale sám v tomto blogu nic jiného neděláte. Ono to biblické, vyjmi ze svého oka kládu a pak teprve vyjmi třísku z oka bližního platí i v dnešní době. No a na závěr: četl jste vůbec knihu p. Hájka, nebo vám stačí recenze a mediální odsudky.

1 1
možnosti
Foto

Já jsem hlavně p.Hájka slyšel. Stačilo...

0 0
možnosti
PK

P18a14v42e36l 31K23u75l90a

15. 12. 2012 17:50

Halooooooo, pane Košťále, jste to vy?!!Já souhlasím a dávám karmu R^ Ale kdybyste si vzal trochu k srdci moje slova, tak jste k tomuto názoru mohl dospět o něco dříve. ;-)

1 1
možnosti
Foto

To si ze mne děláte kozy, ne? Ale jestli ne, tak díky! Někdy je asi možné všechno. Pěkný večer.:-)

0 0
možnosti

Morálka je věc individuální - buď někdo byl vychován tak, aby nějaké morální hodnoty uznával, nebo ne... politici ani vláda s tím neudělají. A dávat za příklad morálního člověka toho, který podváděl svou manželku (a to i v době, kdy umírala na rakovinu) mi tedy přijde zvlášť nemorální.

Ale hlavně - nevím, v jakém světě se pohybujete vy, ale lidé kolem mě - rodina, přátelé, spolupracovníci jsou lidé morální. Tak prosím neházejte celou společnost do jednoho pytle a raději se snažte pohybovat v nějaké "lepší" společnosti, kterou nezajímá jen to, kolik si vydělá...

3 5
možnosti
Foto

Každé druhé manželství je dnes rozvedeno. Toť statistika, nic víc. Máte svůj názor a já ho respektuji.:-)

2 0
možnosti
AK

Musím s váími na 100% souhlasit.

Je velice smutné, že prezident, úmyslně nepíšu náš, protože já jsem ho za prezidenta nikdy nepřijal, si vybere takováho kašpárka sa vícekanléře. Vloni nad hrobem VH o něm pěl jen to nejlepší a dnes doporučuje tento blábol jako povinnou četbu.

Děkuji.

2 2
možnosti
Foto

Jsem rád, že jsme na jedné vlně.R^ Díky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2392x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik