Blažek začíná úřadovat

Tak to ani moc dlouho netrvalo a už začíná být jasné i těm skalním a asi i posledním fandům ODS a TOP, že akce "Blažek" začíná! Proč nejsem překvapen?

 Nový pan ministr se chystá vypsat výběrové řízení na místo vrchního pražského zástupce i přes nesouhlas Zemana, jenž navrhl už před časem Bradáčovou. Spekulace o tom, že Pospíšil skončil právě z důvodu, že se ji chystal jmenovat, tak výrazně sílí. A asi se není čemu divit.

 Tak, teď už asi stačí jenom "správně" nastavit kritéria pro volbu, dporučoval bych vzor "karlovarská losovačka" a vše bude OK! Potom už zbývá nějak šikovně zhnusit život Zemanovi, nejlépe tak, aby rezignoval sám a je vystaráno.

 Když jsem si dnes pročítal diskuse pod články s tímto tématem v různých médiích, tak jsem tam zaznamenal i hlášky typu: "Komunisti vraťte se, vše odpuštěno!" No, upřímně řečeno, může ta tzv. pravice dělat pro posílení těchto názorů ještě něco víc? Tuhle vládu podle mě drží pohromadě jenom velký strach. Tak velký, že i nějaké volební preference jdou totálně do háje!

 Je mi smutno a blivno z toho, kam to zde celé dospělo! Zároveň, vůbec netuším, zda je z toho nějaké východisko. Ta hromada hnoje je totiž čím dál větší a větší a nejsem naivka, abych si myslel, že smrdí pouze teď a tady. Ona smrdí už dávno a napříč politikou! To jsme si vycinkali...

 Pokud je to možné, přeji pěkný den!

Autor: Roman Košťál | pátek 20.7.2012 10:18 | karma článku: 35,42 | přečteno: 1785x