Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MÁME: svobodu slova (včetně zaměstnání ve státní správě - kecáte, protože tam jsou lidé s jak pravicovými, tak levicovými názory), možnost studia pro každého, možnost vlastního dostupného bydlení (žádné tisíce rodin, kdy v panelákovém 3+1 žili rodiče, dcera s manželem a mimčem + mladší sourozenci), možnost pracovat (či stážovat) v cizině, možnost dělat tam (či to) co sám chcete, obrovský výběr potravin 7 dní v týdnu a ve všech cenových relacích - daleko levnějších než za socíku, demokracii, možnost volby... (v čemkoliv)

NEMÁME:  rakovinotvorné látky v potraivnách, vzuchu a vodě, tisíce politických vězňů, kádrování dětí i dospělých, pohraničníky střílející na spoluobčany,  strach ze sousedů a spolupracovníků, aby vás nepráskli StB, vymývání mozků dětem ve školních lavicích, ...

0 3
možnosti
Foto

A když p.Kalousek zdůvodnil angažování p.Pelikána tím, že kritizuje ve svých článcích vládu, tak to je co? Politické dohody o dosazování těch "správných" lidí na důležitá místa. Máme skutečně kvalitní potraviny z náhražek všeho, co je nějak stravitelné a to skutečně 7 dní v týdnu. Dostupné bydlení a cestování, zkuste to říkat těm skoro 600 000 tisícům nezaměstnaných. O vymývání mozků by se dalo taky podiskutovat, někde není k dipozici voda vůbec pitná, natož kvalitní. No, až se vrátite z Marsu, tak dáme řeč...;-D

1 1
možnosti
LS

Pro pana Hermánka: Byl to nevystřelený náboj. Prázdná nábojnice, by dle slov ministerského mluvčího znamenala "mnohem horší výstrahu" :-). Jinak za článek karma. Jen bych doplnil, že mě se často zdává o dopravě, kdy jste ve 23:10 dojel vlakem ČSD na "Horní Dolní" a mohl jste si být jistý, že na vás čeká autobus ČSAD, který vás doveze do "Lhoty". Dnes nečeká vlak na vlak, natož aby stál někde za rohem autobus. Ale zase můžu při čekání na další ranní spoj  ukusovat Vámi zmíněný banán, a S- kartou si namazat "rostlinný tuk na rychlokvasný, včera koupený, dnes již plesnivý chleba". Takže každá doba má něco :-)

3 1
možnosti
Foto

Díky za text a karma.

Je známo, že budík působí na lidi různě. Po jeho usilovném zvonění se lidé postupné probouzí a otevírají se jim oči, aby viděli, co se tu napáchalo. Hodně lidí ale stále spí a nevidí - někdo však spí dál vědomně a nechce vidět.

Neřešme to, že k probuzení došlo až po "velké smršti", buďme za probouzení vděčni. Ale nebuďme dlouho rozespalí a konejme.

5 1
možnosti
Foto

Jsem opravdu a skutečně rád, že si je někdo schopen přeložit můj text do reality. Díky za karmu, ale hlavně za pochopení...R^

4 0
možnosti
Foto

Já jen jednu technickou. Jste si jist, že to byla kulka? Kulka vydlabaná z nábojnice? Nebyl to třeba celý náboj nebo jen prázdná nábojnice? Neb snad kulka vystřelená na střelnici a pak sebraná?

1 7
možnosti
Foto

Dobrý pozdní večer. Byla to kulka z malorážky. Víc o tom nevím...

4 0
možnosti
Foto

Máme banány a pomeranče, ale zato zvláště ve večerních hodinách nemáme už v obchodech pečivo a máslo. Fronty jsou na poštách, kde bývá otevřena maximálně polovina okének, pořadníky jsou ve školkách a ve firmách na pracovní místa.

No když někteří po politicích házeli vejce, tak to bylo bráno také jako běžný protest.

6 2
možnosti
Foto

Ano, ale to jsou v podstatě jenom drobnosti. Vadí mi daleko více zcela jiné věci. A jsou tak zásadní,že právě přímo ovlivňují i to, co jste jmenoval. Mimo jiné...

4 2
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2392x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik