Ať policie rovnou zažádá o vydání celé sněmovny

 Ušetřila by spoustu času a  proč troškařit? Vždyť i p.Kalousek včera prohlásil, že Vlasta i vláda postupovaly standardtně, tak jako kdykoliv předtím a že by touto optikou musela policie stíhat všechny vlády za posledních 20let! Bože, konečně jsem se dočkal moudrých slov z ministrových úst! Díky Míro!

 Poprvé v životě se mi stalo, že jsem konečně jasně a srozumitelně slyšel od vysokého politika slova, kterým jsem fakt rozumněl. A taky s nimi bezvýhradně souhlasím! Jen by byla velká škoda, kdyby tahle pozoruhodná myšlenka velikého chemika zapadla. Kdyby se vyhlásilo referendum o tom, kdo souhlasí s vydáním všech našich vlád za posledních 20let, jak by asi dopadlo?

 Co je podle p.Kalouska standard, to může být pro někoho druhého taky jenom obyčejná zlodějina! Proč zrovna on vytáhnul do boje za Vlastu? Nebo třeba ani tak o p.Parkanovou nejde? A co kdyby řekla něco "nepatřičného"? Těžko říct, ale když jsem tak poslouchal Kalouskovy pohádky o odbornících, kteří analyzují "férovost a čistotu" různých zakázek a prý se to tak dělalo vždycky, tak už asi tuším, proč jsme dneska tam, kde jsme. A na rozdíl od všech ministrů k tomu nepotřebuji ani žádné týmy "odborníků".

 Při vědomí všech těch standardtních kauz za více než dvě desítky let, kde se protočily miliardy, jenom nechápu, jak si dovolí zrovna tací "machři na všechno" kázat myšlenky o nutnosti úspor. Že by to tady tak příšerně vytunelovali důchodci nebo rodiny s dětmi? A co třeba nějaká odpovědnost za stav kam to dospělo? Toho se asi nedočkáme, ale mám dojem, že strana TOP tady vládne už dávno a daleko před svým oficiálním založením -  Tlupa Obrovských Pokrytců!

 Jinak je ale moc fajn, že i když neznám důvod, tak konečně začíná konat policie. Možná, že když jí neustále snižují platy, tak se fakt naštvali. Kdoví...

 P.S.: Teď se to týká zrovna naší pidiarmády, která má ale maxivýdaje. K čemu jí vůbec máme? Vždyť už tady stejně nic našeho nezbylo, tak kdo by s námi válčil? Za komančů, když jsem byl dva roky "bránit vlast" v letech 88-90 jsme měli výzbroj ještě pomalu z 2.světový a to byla doba rozdělená na socík a kapík! Dneska má ta naše minipidiarmy výzbroj a techniku, jak kdyby jsme chtěli vyhlásit válku minimálně Německu. Nejsou to vyhozený prašule? To fakt musíme mít všechny ty Casy, Pandury a pod.? Od sametovky bylo smysluplné nasazení našich vojáků leda tak při povodních. A nějáké mise v zahraničí? To je spíš divadlo pro NATO a potažmo pro žoldáky. Když si uvědomím co nás ta hra na vojáky stojí i kdyby bylo vše tak, jak má být a ještě se jenom u jediné zakázky na pár letadel, která pak ani nemohou létat, prodrbe zbytečně(dle tvrzení policie) 658 miliónů, tak to si hnedka uvědomím, že je fakt nutné si řádně utáhnout opasek.

 A p.Kalousek to hodnotí jako policejní zvůli a šikanu. No, nedávno se rozvedl, oficiálně mu vlastně nic nezbylo, tak... Padni komu padni?

 Přeji pěkný den.

Autor: Roman Košťál | čtvrtek 14.6.2012 14:05 | karma článku: 26,00 | přečteno: 964x