Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

magelan

16. 1. 2011 20:16
To by nám asi jejich počty

v parlamentu krepet prořídly, jelikžo by asi umřeli hlady.

0 0
možnosti
D

duhacenzor

16. 1. 2011 17:01
Při pohledu na zákony,

co naši poslanci dokáží přijmout, se přistihuji při myšlence, že nejlepší by bylo, proplácet poslancům pouze prospaný čas...

0 0
možnosti
I

ivko12

16. 1. 2011 14:47
...a co takhle...

A já bych jim stanovil poslaneckou funkci jako čestnou službu pro lid. A bez platu.!!;-D

0 0
možnosti
ŽA

Želva Antimultikulturistka

16. 1. 2011 14:14
...

Pleteš se, fotbalisté realu madrid neberou plat jen za to co umí na hřišti. Dostávají plat mimo jiné za to že jsou tváří realu (viz. ronaldo, na kterým real marketingově vydělává), jsou placeni za exkluzivitu (hrají jen za real a nemůžou se objevit třeba v dresu barcelony), jsou placeni za plnění povinností vycházejících ze smlouvy (dodržování životosprávy, hlídání si zdraví, vystupování na veřejnosti,...).

Prostě jsou to fotbalisté na plný úvazek a jejich plat zdaleka není jen za hru na hřišti. A u poslanců je to stejné - nemůžeš je platit jen za aktivitu ve sněmovně. Zaprvé by to bylo kontraproduktivní (každej by vymejšlel kdejakou blbost jen aby byl aktivní a dostal prachy) a zadruhé by to nebylo správný, protože jako poslanec musíš splňovat spoustu dalších věcí i mimo sněmovnu, protože reprezentuješ ČR.

0 0
možnosti
MSV

Medvědice se vrací

16. 1. 2011 13:55
spíš

ať tu konstruktivní práci dělají, nebo ať tam nejsou vůbec.

0 0
možnosti
V7

Vasco 75

16. 1. 2011 13:52
Tahle moudra

sbíráte u vás v hospodě? Nic jiného než klasický hospodský plk totiž tento váš článek není. Vaše "myšlenka", že by poslancům za demagogické projevy neběžel plat, je skutečná perla. Představuji si, jak za vámi každý měsíc chodí do hospody předseda poslanecké sněmovny a probírá s vámi, který z projevů byl už demagogický a který ještě ne. Nebo byste k tomuto účelu zřídil nějakou komisi, která by o tom rozhodovala? A vůbec...neodpovídejte hned...poraďte se o tom nejdřív večer v hospodě u stolu a zítra dejte vědět. Rv

0 0
možnosti
PP

Petelda

16. 1. 2011 13:51
Dobrej nápad !

Ale kdo bude určovat zda- li konstruktivní práce to byla či ne?           Myslím si že zvyšování odchodu do důchodu když je již přes 10% obyvalel nezaměstnaná to jistě není.    Zavádět přísné a čaté kontroly v některých společnostech, zda nezaměstnávají zaměstnance na černo to jistě ano !  Stačí se podívat do hospod heren ,tak přes 50% lidí tam na černo jistě najdou !  Což jsou úniky na daních a okrádání státu.                               

0 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2593x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik