Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
QNT

qui n tana

16. 1. 2010 13:16
pomateny autor

nic vic, resi v kazdem svem blogu za posledni tydny jenom Paroubka a CSSD. Co takhle resit sam sebe a svuj prachbidny zivot? tezke, ja vim, je lepsi se vymlouvat na jine a hledat viniky sveho stavu vsude kolem, ze?

0 0
možnosti
MS

blob

16. 1. 2010 10:58
To je účel

Vzbuzovat zvist a nenávist. To už tady bylo i dřív, aby se lidi zaměřili na nějakou skupinu a nezabývali se těmi "nahoře".

Důchodce-pracující, rodiče-nerodiče, chudé-bohaté, úředníky-dělníky atd. On kdyby si každý zkusil na chvíli život toho, komu závidí, tak by možná zjistil, že život který žije je pro něj přijatelnější i se všemy klady a zápory.

0 0
možnosti
Z

Zapata

16. 1. 2010 10:35
Pomatené představy o bohatých,

ale nakonec proč bych měl přispívat lůze, která si toho ani neváží!

0 0
možnosti
VT

vatty

16. 1. 2010 10:12
Přesně.

Paroubek a spol. na jedné straně šíří nenávist a na straně druhé slibuje hory doly, jen aby se dostal k moci. Nechápu, že to lidi nevidí, vždyť je to tak křišťálově čisté, že už to čistší být nemůže

0 0
možnosti
AO

anti ODS

16. 1. 2010 10:23
Re: Přesně.

Nenávist? a co bylo házení vajec,sounáležitost;-D?Rv

0 0
možnosti
N

Nika.meil

16. 1. 2010 8:30
Ano....

Jsou zkrátka lidé, kteří vědí, že nikdy bohatí nebudou. A tak si přejí, aby nebyli bohatí ani jiní. Je to typická česká povaha. Těmto lidem jde o to,aby se jiní neměli lépe než oni. Oni myslí jen na sebe, nemyslí ani na své děti, zkrátka pouze na sebe. A ti převážně volí ČSSD a KSČM.

0 0
možnosti
AO

anti ODS

16. 1. 2010 10:26
Re: Ano....

No zatím se ve státě vyprofilovala jedna skupina která toho natulovaného majetku skutečně užívá,to jsou třicetikorunáči?

0 0
možnosti
BH

BoboHml

16. 1. 2010 7:21
ČSSD nevolím,ale Vy máte pomatené představy o jejich

voličích.

0 0
možnosti

debater

16. 1. 2010 7:32
Re: ČSSD nevolím,ale Vy máte pomatené představy o jejich

myslím, že nemá.

0 0
možnosti
G

Genetik

16. 1. 2010 6:25
Jste mladý a nezkušený

Přitom rozdáváte rozumy, kdo a jak má volit. Levicové voliče pokládáte za nesvéprávné ovce. Máte chaos v základních otázkách fungování společnosti. Čili vidíte pouze na jedno oko. Zkuste se pořádně dívat kolem sebe, zkuste rozumně uvažovat. Možná přijdete na to, že způsoby vládnutí pravice jsou důsledkem rozhodování voličů, jsou důsledkem nespokojenosti. občanů, kteří nechtějí politiky, kteří myslí pouze na sebe a na své kamarády a přitom opomíjejí zájmy a potřeby většiny. Pokud zvítězí sociální demokracie a bude vládnout třeba s podporou komunistů, pak to bude jen dobře. Pravicové vlády přivedly zemi prozatím vždy do nepředstavitelných problémů., o kterých není třeba se rozepisovat. Dnes a denně se o tom mohou občané přesvědčit. Naštvanost lidí je oprávněná a štvaní proti sociální demokracii je zoufalstvím pravičáků, kteří by rádi nějaký program, ovšem není k mání, viďte! Pravice a ODS není jednotná a vládnout neumí. To je zřejmá a prokázaná skutečnost.

0 0
možnosti
Z

zcek

16. 1. 2010 7:00
Re: Jste mladý a nezkušený

Předpokládám, že jste přesvědčen, že sociální demokracie vládne spravedlivě a čestně, bez myšlení na své kamarády a bez korupce a že myslí především na "obyčejné" lidi. Já myslím, že takový Standa Gross je typickým představitelem vlády sociální demokracie se všemi důsledky (příjemnými především pro něj). Když vyhrajou socani a budou vládnou, bude "jen dobře" - myslíte tím navýšení státního dluhu, podpora nefachčenkům a závisti mezi lidmi? To jo, to bude perfektní. A víte, že "13.důchod" není 13.důchod, ale 2 stovky měsíčně? A kdo je podle vás "obyčejný" člověk?? Mě by ta definice "obyčejných lidí" podle socialistů zajímala, zatím mi to nikdo nebyl schopen popsat. Jen, že socani myslí "hlavně na obyčejné lidi". Ale kdo to je, ti obyčejní lidé???????? S malým vzděláním, nízkou schopností se starat sám o sebe a se závistí k těm, kdo něco umí. To si myslím, že je podle socanů obyčejný člověk. Tj. takový, který se dá snadnou utáhnout na jednoduchá hesla a nesložité myšlenky.

0 0
možnosti
Z

zohan

16. 1. 2010 3:37
soudruzi,i kdyz seberete vsechny penize miliardarum

slepite dohromady 100 miiard -takze misto schodku 250 budete mit rok diru pouhych 150mld. Dalsi rok muzete okrast pulmiliardare ,opet o vsechno a bude schodek opet kolem stovky.....dalsi rok jste v tahu tak jako tak,jeste vam mezitim utecou kluci desetimilionovi i s penezi..Pak si to tam budujte jak chcete,vymenujte si zkusenosti s Kimem...Levicova sebranka me fascinuje,jak snadny pohled na svet .;-D

0 0
možnosti
JJ

Jay6

16. 1. 2010 6:23
Re: soudruzi,i kdyz seberete vsechny penize miliardarum

Kdo bude platit ty pravicové dluhy?Když nastupovala nová pravicová vláda tak dělal schodek skoro 1 bilión korun.Pravicová vláda se schodkem zatočila a tak letos máme nejvyšší schodek v historii a dluh je 1,2 biliónu.Takže za pravicové odpovědné vlády se nám schodek zvýšil o 20procent.Kdo tyto dluhy všeho schopných pravičáků bude platit?Ti miliardáři co dostali slevu na daních určitě ne.Ať si je Paroubek jaký chce tak to není asociál,který dlužnou částku předpíše k úhradě těm nejchudším v tomto státě.A rozhodně nepíše sloveso být s měkkým I.Není proč kohokoliv bít natož takovou věc jako je spokojenost!

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

16. 1. 2010 1:18
Soudě

Podle exteriéru je možné uplatnit i pravidlo o interiéru "místo mozku z piva kostku". Modrou. :-)

0 0
možnosti
VK

sibidlo

16. 1. 2010 9:34
Re: Soudě

To ví každý co tam máš!;-D

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

16. 1. 2010 1:01
Fest malý názor v článku

Gratulace k účelové paušalizaci. Minimálně já jsem členem KSČM, který má vše, co může chtít a dokonce si je vědom, že má víc než často můžou mít druzí. Jsem bohatý vlastním životem, milý dogmatiku a mám takové věci jako fantastickou ženu a výborné děti. Žiji v ideálních podmínkách jak bydlením, tak prostředím. Neustále si uvědomuji, že toto vše je víc, než kdy druzí dokážou, takže co se mi zde snažíte sdělit? Že bych měl chtít vaše drobné? Nebuďte trapný, žiji skutečně pro víc....

0 0
možnosti
AO

anti ODS

16. 1. 2010 1:14
Re: Fest malý názor v článku

Jsem socialista a také je na prvním místě rodina a potom peníze!! jenom modří bez nich nemůžou spát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1032x
Jsem rád na světě

Seznam rubrik