Diskuse

Nový článek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
UU

hryhryhry

9. 6. 2010 12:16
bývaly doby

kdy pro české děvy znamenalo černoch = peníze šedesátá, sedmdesátá léta min.stol., kdy tady studovali Afričtí hoši;-D;-D;-D

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

9. 6. 2010 8:43
Osobní ochran(k)a

Běloch = peníze; nemylte se, mnoho Gambijců ví, že ten pojem je relativní. Kdysi jsem před poštou v Banjulu nebo v nějakém jeho satelitu vyslechla rozhovor dvou školaček tak asi dvanáctiletých o tom, že ti běloši, co jezdí do Gambie, jsou tam jako králové, ale doma jsou to nuzáci :-) - což ovšem nebrání dětem v Banjulu v žebrání a gigolům na plážích v nabízení služeb.

Překvapili mě ti ozbrojení strážci ubytovny - já kdysi bydlela v jednom z těch "satelitních městeček" Banjulu, ve vile jedné ze čtyř manželek opravdu bohatého ředitele několika poboček nadnárodní stavební společnosti, na relativní samotě - a neměli ani ostrahu (což je třeba v Dakaru samozřejmost, ačkoliv tam zase u strážců nevídáte zbraně - pokud je mají, pak je nosí diskrétně), ani ostnaté dráty na (nízké) zdi.

0 0
možnosti
K

KarolinaK

9. 6. 2010 17:49
Re: Osobní ochran(k)a

bohužel, říkám jak to bylo...ne že by ty zbraně nosili nějak ostentativně viditelně, ale prostě hlídali...počekjte si na pokračování, zase něco napíšu :);-)

0 0
možnosti
SE

svetový exkrement

9. 6. 2010 6:55
Billboard

Tyhle zeme me neprestavaji fascinovat. Nemaj co do huby ale pan prezident si udela prejici billboard.Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 876x
Pracuji v oblasti dalšího profesního vzdělávání dospělých, působím jako redaktorka magazínů filmovamista.cz, Policista a policista.cz. Ve volném čase píši a fotím pro web hudebniknihovna.cz.

Mojí vášní je historie, hudba, film, příroda a pohyb.

Ráda cestuji a poznávám zajímavé lidi.

Seznam rubrik